Van itt olyan kismama, akinek rossz érzése volt a terhesség vége felé? Bejött, vagy csak egyszerű félelem volt?
Én is féltem, hogy elveszítem. Attól rettegtem, hogy egyszer csak elmegy a magzatvíz meg hogy megfullad a baba.
Egy éjszaka még be is pisiltem álmomban, reggel pedig nem tudtam, hogy ez a magzatvíz volt vagy nem. Szerintem természetes dolog az aggódás, és mostmár anyaként azt kell, hogy mondjam, hogy ez vele jár. Szerencsére a legtöbbször csak túlaggódjuk magunkat.
Sajnálom, ami a babáddal történt, de ne aggódj, most biztosan minden rendben lesz. A babák pedig ahogy nőnek úgy mozognak kevesebbet. Legalábbis az én fiam így volt.
az első vagyok!
Azért nem olyan aktív most a babád,mert sokat alszik.Nekem is pont így volt.Ne aggódj majd kb a 34.héttől úgy beindul,hogy már azt fogod mondani,hogy hagyja abba egy kicsit,mert fáj.Nekem most valamelyik nap annyira mocorgott,hogy már hányingerem lett és levert a víz.
Ne félj semmitől semmi gond nem lesz.Én is veszítettem el babát.és ez a terhességem is rosszul kezdődött.Csak pozitívan álltam hozzá,hogy minden rendben lesz és sokat beszéltem/beszélek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!