Mi a véleményetek indiszkréció vagy nem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nem tudom kitől kérdezzem , szóval van egy nagyon aranyos koleganőm, 4 éve dolgozunk együtt egy irodába, ő most terhes , kb. 7 hónapos. Természetesen mindent megbeszélünk de mégis most van valami amibe ne avatott be és én sem tudom hogy hogy álljak hozzá. Szóval szépen nő a hasija és erre büszke is , de amibe nem avatott be az az hogy szerintem inkontineciája van , bocsi tudom hogy nem szabad de még igy nagy hassal is rá-rá nézek a popsijára, mert... csak, és kb. 1 hónapja mintha pelusa lenne, nem csak látszik hanem hallatszik is, zörög. Nem tudom kérdezzek-e rá hogy mi van vagy tegyem magam hogy nem vettem észre.Talán neki is jobb lenne ha be lennék avatva.
Szerintem ez olyan magán jellegű dolog. Sőt, lehet h a terhessség miatt néha egy-két csepp becsurran, mert a terhesekre tudtommal hirtelen is rájön a pisilhetnék, ugyan úgy mint a hányinger. Gondolom fiatal, és ciki lenne neki ha tudnák hogy "pelusa" van.
Inkább hagyd sztem ezt a témát.
2009. dec. 13. 16:54
2/14 anonim válasza:
Már a "természetesen mindent megbeszélünk" mondatodon is kiakadta. Miért beszélne meg valaki mindent a koLléganőjével? És mi közöd lenne ahhoz, hogy esetleg inkontinenciája van? Minek kéne azt neked tudni? Azt is megkérdezed mindíg, hogy mikor menstruált? HOgy tegnap este szeretkeztek-e a férjével? Hogy jobb vagy bal kézzel törli ki a fenekét? Miért gondolod, hogy neked a magánügyeihez közöd van?
Megőrülök az olyan emberektől akik azt hiszik, nekik mindenről tudniuk kell és mindenbe belemásznak.
2009. dec. 13. 16:55
3/14 anonim válasza:
Ha jó kapcsolatotok van, akkor nyugodtan kérdezd meg. Talán jelezheted, hogy más 'pelust' használjon, mert nem csak 'jól' látható, hanem hallható amit jelenben használ. :)
2009. dec. 13. 16:58
4/14 anonim válasza:
Szerintem sincs sok közöd hozzá. Ha odapisilne melléd, akkor igen, de ebben az esetben nem. Kezeli ezt a problémát, miért kellene beleavatkoznod?
2009. dec. 13. 16:58
5/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy le fogtok tolni, de nem értem miért. Szerintem neki lenne jobb ha megosztaná velem a titkát amit semmi értelme sincs titkolni. Szerintem szégyenből nem cseréli ki azt amit hord mert ha a mosdóban meglátnám amit hordott nyilvánvaló lenne hogy ő produkálta. Szerintem nem normális egy nap 10 órán át ugyanabban az izébe lenni,pláne egy terhes nőnek. Szerintem lehetne ezt humorosan is kezelni.
2009. dec. 13. 17:19
6/14 anonim válasza:
16:58 vagyok. Igazad van kedves kérdező. Egész nap ugyanazt hordani egészségtelen. Jobb ha leülsz vele és megbeszéled. Jelzed, hogy csörög és látszik is, hátha nem is tud róla. Neked hogy esne, ha lenne valami nagy marhaság a hátadon mindenki látná, de azért nem szólna mert mi köze hozzá.
2009. dec. 13. 17:31
7/14 anonim válasza:
Szerintem finoman jelezd neki, hogy valami félrecsúszott a bugyijában. Akkor nem szégyeníted meg, és lehet hogy észreveszi, hogy nem jól választott betétet.
2009. dec. 13. 19:06
8/14 anonim válasza:
Ha mindent megbeszéltek és erről akart volna veled beszélni, akkor már tudnál róla. Én nem erőltetném, hogy beszéljünk róla.
2009. dec. 13. 19:08
9/14 anonim válasza:
Akkor remélem a sok válaszoló között nem én vagyok az egyetlen aki már volt életében terhes!
A helyzet a következő: 7 hós terhesen már igen tekintélyes helyet elfoglal odabennt a babó,ez azt jelenti,hogy a belek,a tüdő és minden egyéb ami eddig odabennt volt az most is ott marad csak éppen jóval kissebb helyen kell ellátnia a dolgát.A kisbaba pedig rúgdos sokat és erőteljesen!És a hugyhójagot sem kíméli ám éppen ezért sajnos ilyenkor,hogy ne legyen kellemetlen baleset bizony-bizony az ember lánya rákényszerül arra,hogy ilyen pelusokat hordjon,amiből sajna nem készítették el a diszkrét változatokat!
Én tehát azt javaslom ne hozd szóba,mert ő bizonyára azért nem avatott be téged ebbe a dologba mert számára ez most teljesen normális,nem amolyan szenzáció dolog!
2009. dec. 13. 22:19
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem nyomozgass utána mikor és hol cserél pelenkát!Biztos vagyok benne ,hogy megoldja és nem tévedett ha nem avatott be!Túl kíváncsi ,túl indiszkrét vagy és nekem rosszindulatúnak is tűnsz!Ez tényleg ennyire fontos neked,hogy még ide is képes vagy kiírni?Hátba támadod őt!Nem vagy igazi barát a kíváncsiságod segítség nyújtással akarod leplezni de elég átlátszóan!!Hagyd őt békén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!