Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek indiszkréció...

Mi a véleményetek indiszkréció vagy nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nem tudom kitől kérdezzem , szóval van egy nagyon aranyos koleganőm, 4 éve dolgozunk együtt egy irodába, ő most terhes , kb. 7 hónapos. Természetesen mindent megbeszélünk de mégis most van valami amibe ne avatott be és én sem tudom hogy hogy álljak hozzá. Szóval szépen nő a hasija és erre büszke is , de amibe nem avatott be az az hogy szerintem inkontineciája van , bocsi tudom hogy nem szabad de még igy nagy hassal is rá-rá nézek a popsijára, mert... csak, és kb. 1 hónapja mintha pelusa lenne, nem csak látszik hanem hallatszik is, zörög. Nem tudom kérdezzek-e rá hogy mi van vagy tegyem magam hogy nem vettem észre.Talán neki is jobb lenne ha be lennék avatva.
2009. dec. 13. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

28 hetes vagyok, és én is irodándolgozok. A babám néha olyat rúg a húgyhójagomba (vagy éppen játszik vele), hogy menten bepisilek. És igen, van olyan, hogy "bemegy" egy része. Én nagy nedvszívó képességű (éjszakai) egészségügyi betétet hordok, mert ez felfogja, ha baleseteznék, viszont rögtön ki is cserélem utána, és mindig van nálam nedves törlőkendő is.

Sajnos az irodám a folyosó egyik végén, a WC a meg a másik végén van. Így hiába is szaladnék (már ha ezt szaladásnak lehet nevezni) akkor sem érnék oda, amikor éppen a hójyagommal van kedve játszadozni a babámnak!

Ja, és ÉN SEM AVATTAM BE SENKIT A KOLLÉGANŐIM KÖZÜL, pedig némelyikkel elég jóba vagyok. Ez amolyan magánügy, és egy terhesnőnek igenis természetes dolog!

2009. dec. 14. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
A tegnapi 19:08-as vagyok, 32 hetesek vagyunk és nekem nincs ilyen problémám, nem kell éjjel sem felkelnem, a védőnő azt mondta, hogy akkor már ez így is marad, tehát nem törvényszerű, hogy valakinek a vizelettartással problémái legyenek a várandóság alatt. De gondolom, ha van ilyen problémája valakinek, nem nagy öröm lehet. :)
2009. dec. 14. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11:19 vagyok. Egyáltalán nem nagy boldogság, de sajna ez van.

Eddig 3x kellett éjszaka nacit cserélnem, mert estére nem szeretem a betétet. De nappalra sajna muszáj.

Nem szükséges dolog, de sajna elég gyakori kismamák körében, főleg a végefelé.

2009. dec. 14. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Indiszkréció!Ráadásul erőszakos indiszkréció!Mielőtt nem volt terhes nyomoztál a menstruációs betét után is?Neki biztos nem tenne jót ha téged beavatna!Állj hozzá úgy mint egy értelmes barát és ne hozd fel a témát ne hozd kellemetlen helyzetbe.Nem is értem miért foglalkozol illetve miért olyan fontos ez neked!Kicsit betegesnek tartom!Mint mond neked az a szó,hogy tapintat?
2009. dec. 15. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!