Tudom jól hogy miért mondta ezt a párom. Annyira bánt hogy azóta csak sírok. Szerintetek túl reagáltam? (5 hetes vagyok)
A párommal már jó ideje együtt vagyunk. Más dolgokat akartunk az élettől. Én egy kisbabát ő meg csak egy lakást ahol majd együtt lakhatunk de ne legyünk házasok és ne legyen kisbabánk se. Annyira félt attól hogy nehogy teherbe essek hogy hónapokig-évekig nem feküdtünk le rendesen nehogy becsússzon. Persze én rágtam a fülét a baba ügy miatt. De mindig azt mondta várjunk. Nekem rosszul esett, de szeretem őt így belementem hogy várjunk. Tudott róla hogy nekem ez minden vágyam. Aztán decemberben közölte hogy jó legyen, már ő is szeretné ezért karácsonyra baba ruhákat kaptam tőle. Azóta egyszer így van a dologgal, egyszer úgy. Én mondtam neki hogy csak akkor vágjunk bele ha akarja. Egyszer így egyszer úgy.
Egy hete kiderült hogy 5 hetes terhes vagyok. Látszólag örült neki és bizakodik hogy minden rendben lesz.
Ma nagyon összevesztünk a lakás témán mert nagyon rosszul vagyok mostanában és persze minden más gond is most zúdult rám. A kisbabámnak se tudok örülni mert mindig történik valami rossz és napok óta már csak sírok.És mondtam neki hogy nem hiszem hogy lenne erőm reggel órákat sétálgatni a lakás ügy miatt. A veszekedés során azt vágta a fejemhez hogy önző vagyok és hogy persze amit én akarok az élettől azt megkapom. És ezzel a babára gondolt. Mikor mondtam neki hogy tudom jól mire gondolt ezzel a mondatával akkor nem mondta hogy nincs igazam.
Azóta csak sírok és borzasztóan esik. Nem beszél velem, elment dolgozni. Szerintetek túl reagáltam? Hogyan érthetném meg vele hogy mennyire nehéz lett hirtelen minden? Igaza volt?
Nem unszoltam!!!! Éveket vártam. Sajnálom hogy ilyen megkeseredett életed van!
Kedves utolsó!
Köszönöm, nagyon kedves tőled! :)
miért vagyok megkeseredett?
nekem nem kell a páromra erőltetni a gyereket, mert ő akar. van amelyik pasi nem, csak belemegy, mert a nők rágják a fülüket vagy ugye becsusszan :) te tudod, csak készülj, hogy elhagy, ennyi
"Aztán decemberben közölte hogy jó legyen, "
jó legyen:) lelkes
"Persze én rágtam a fülét a baba ügy miatt"
"Egyszer így egyszer úgy."
"Látszólag örült neki"
Oh én is iyen pasinak akarok szülni
Szerintem a lakásnézest túlreagálod, mert miért ne tudnál elmenni lakást nézni? Egy kis séta még egészséges is, biztos jót tenne. Én 7 hetes terhes vagyok, állandóan rosszul vagyok es fáradt, de így sem bírnék egész nap otthon ülni; minden nap sétálok, vagy kimozdulok.
Ami a párodat illeti... Sajnos a férfiak ilyenek, féltik a függetlenségüket, meg félnek mindenféle kötelezettségvállalástól. Erre én vagyok a legjobb példa. Én is véletlen baba voltam. A szüleim már 2 éve együtt voltak, apám 35, anyám 25 volt, amikor születtem. Apám nem akart megállpodni, állandóan külföldre készült - legalábbis anyukámnak ezt mondogatta - gyereket meg végképp nem akart. Nagyon dühös lett, amikor anyukám terhes lett velem, közölte, hogy ne anyum döntse el, hogy neki mikor legyen gyereke. Anyukám pedig a sarkára állt 25 évesen, és közölte apámmal, hogy vele vagy nélküle, de megtart, majd elutazott 1 hétre. Amikor visszajött, apám megkérte a kezét, amikor pedig megszülettem, apámat el sem lehetett üld÷zni otthonról, olyan boldog volt. Azóta van egy öcsém is, és a szüleim boldog házasságban élnek lassan 32 éve.
Semmiképp se mondj le a babáról azért, mert a párod nem örülne neki. Ez nem önzõség. Ebben inkább a férfiak az önzõek, mert nekik baromi kényelmes, hogy mellettük van egy nõ házasság, meg baba nélkül, és semmi kötöttség nincs. Ha a párod szeret, akkor az álmaiddal együtt elfogad. Kompromisszumokat pedig lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!