15-én voltam vérvételen akkor kelett volna felirni a hcg ét ha jo lett volna az eredményem a doki azt mondta hogy hagyuk abba mert nem reagáltam a menopur injekciora van ijen?
Hú a mindenit... van ám helyesírás!
Egyébként van ilyen sajnos.
A helyesírás ez esetben kevésbé zavart, mint ez a fajta fogalmazás! Alig értettem meg mit akarsz, csak a Menopur-ból jöttem rá!
Az azért érdekes, h vérvétel függvénye a tüszőrepesztő felírása. Mégis mennyi ideig kaptad a Menopurt? Én is azt kaptam, és igaz, h vért is vettek, de már a tüszők méretéből kiválóan lehet tudni, h hogyan reagált a szervezeted. Csak egy alkalommal kellett menned ellenőrzésre? Tényleg nem is értem az egészet.
Ami viszont biztos, van, hogy nem jól reagálnak a petefészkek bizonyos szurikra, de pont ezért szokták 1 héten 2x megnézni, h mi a helyzet, és akkor változtatnak ha szükséges, vagy a mennyiségen, vagy esetleg a gyógyszer fajtáján. Szóval nem igazán értem amit írtál, mert lényeges dolgokat nem írtál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!