Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is reagált (pontosabban...

Más is reagált (pontosabban nem reagált) így Merional injekcióra és Clostyra?

Figyelt kérdés

8 napig kaptam Merional injekciót napi egy ampullával peteérés elősegítésére,de 10mm-nél nagyobbra nem nőttek a tüszők.Előző hónapban Clostyt kaptam(2x1-et 5 napig), de arra sem reagáltam.

Most megint Clostyt kapok 5 napig,hátha megindul valami.

Kezdek elkeseredni.

2011. márc. 18. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el és főleg ne add fel!Nekem ez a harmadik clostys hónapom!Az előző 2 hónapban volt pém,de mégsem lett belőle baba,de nem adom fel!Holnap kezdem a harmadik hónapot!!
2011. márc. 18. 09:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem NEM elkeseredni,de tiszta selejtnek érzem magam, hogy egyik gyógyszer sem használ.Hétfőn kell mennem uh-ra...remélem,hogy legalább 1 megfelelő méretűre nő!
2011. márc. 18. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is closty stimum volt inszem előtt , de a 11. napon, még csak 10 mm-es körül voltak a tüszők, vagy még kisebbek (3 volt). Ekkor az orvos azt mondta, hogy szúrjak még pluszban 4 napig merionalt. Erre már beindultak, plusz lett egy 4. tüsző is. Ezután tüszőrepi, majd a 18. nap inszem. Ami elsőre sikerült is. 20 hetes vagyok. Sok sikert! És semmiképp se keseredj el!!!
2011. márc. 21. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Gratulálok Kedves Utolsó!Problémamentes babavárást kívánok neked!

Sajnos az én petefészkem sem a Clostyra,sem a Merional injekcióra nem reagált.

Tegnap voltam uh-n és a legnagyobb tüszőm is csak 12,6mm volt.Mondta a doki,hogy most várunk,nehogy túlstimuláljunk.

2011. márc. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!