Tudnatok tapasztalatokat mondani a clear blue tesztrol? Pontosabban arrol amelyiken + vagy - jon ki! olyan vizsugaras! Tenyleg olyen jo teszt?
Figyelt kérdés
es ha kijon a + de nagyon halvanyan az is pozitivnak szamit?2011. nov. 1. 11:25
1/3 anonim válasza:
Szia igen nekem bejött a nagyon halvány is + most 16 hetes vagyok már :)nekem csak az mutatta ki semmi más.Nekem aclearblue compact jött be.
2/3 anonim válasza:
Nekem is az volt a legmegbízhatóbb, már a menzesz elmaradásának napján pozitívat mutatott:) Viszont én soha nem pisiltem le, én nem bízom annyira magamban, hogy ne menjen össze vissza, aztán dobhatom ki, ahhoz pedig nagyon drága.:) Műanyag eldobható pohárba pisiltem, oda mártottam bele adott ideig.
Kislányom 20 hónapos:)
3/3 anonim válasza:
Szia.én ma azzal teszteltem,sajnos negativ.tegnap kellett volna +jönnie.most nemtudom mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!