Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hsg után pozi teszt? Már sok...

Hsg után pozi teszt? Már sok ilyen kérdés van fennt tudom, de friss tapasztalatokat szeretnék olvasni.

Figyelt kérdés
Nálam minden vizsgálati eredmény jó ,az utolsó a HSG volt átjárható vagyok most 6 hónapot kell várnunk hátha jön a baba magától. Van remény arra(persze az mindig van :) ,hogy most ezután a vizsgálat után mégis spontán sikerül a baba? Járt már valaki így? 4 éve várunk rá :( fél év után ha nem sikerül (bár pozitív vagyok) akkor jön az inszemináció.
2010. ápr. 22. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én is voltam hsg-n és szerencsére minden rendben.

írtam bővebben priviben.

2010. ápr. 22. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia, olvastam és válaszoltam :)

Nincs senki más aki ebben a cipőben jár? Hát ezt nem hiszem el.

Gyerünk még még még tapasztalatok.... :)

2010. ápr. 23. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most voltam átjárhatóságin ebben a ciklusban, és nálunk is minden rendben. De nekünk következő hónapban megcsinálják az első inszemet, annak ellenére,hogy mind a ketten egészségesek vagyunk. Szerintem azért így mégis csak több az esély a babára, valami miatt csak nem jött össze eddig... :/ Nektek miért kell még fél évet várni, 4 év sikertelenség után??? Nem értem, azért vannak a meddőségi centrumok, hogy segítsenek, nem azért, hogy minél tovább húzzák az időt. :S
2010. ápr. 23. 11:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi külföldön élünk rendes kórházba járunk de annak is van meddőségi osztálya. Gondolom esélyt adnak még a spontán megtermékenyülésre. Na és páromnak is rossz eredménye lett mivel pont lázas megfázáson esett át pont jókor :S és újabb tesztet is majd csak 3 hónap múlva csinálhat. De most szedetem vele a Maca Vibe kapszulát. Azért bízom abban mégis jön ,nekem tavaly havonta volt gyulladásom és most talán lekopoghatom megszűnt.
2010. ápr. 23. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Végülis mi 4 év alatt nem védekeztünk,de nem is akartuk tudatosan,úgy gondoltuk ha jön akkor jöhet a kis drága,de nem jött:( És még most mentünk el kivizsgáltatni magunkat. Attól féltem (viszont valahol reméltem ) hogy találnak valamit amit aztán orvosolni lehet ,de nem. És ez sem jó, a bizonytalanság , akkor miért nem jön már.
2010. ápr. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!