Ki volt komplett hormonális vérvételen? Milyen eredményeitek lettek? Milyen tüneteitek voltak?
Nekem most vették le hétfőn,és majd csak jövő hétfőn lesz kész. Nem jött meg a menstruációm már 3 hónapja,és nagyon
durván elkezdtem hízni.
Én voltam 2 évvel ezelőtt, mert nem akart összejönni a baba, és menses előtt barnáztam pár napig, ami nagyon zavaró volt (Előtte 5 évig szedtem fogamzásgátló tablettát.)
A hormonvizsgálaton megállapították, hogy alacsony a progeszteron szintem. A ciklus 23. napján 2.1 volt, ami nagyon alacsonynak számít, és ezért nem sikerül a teherbe esés. Closy tablettát kaptam, de mivel akkor volt volt légyszámleépítés a munkahelyemen ezért nem szedtem be. Azóta megint minden oké, visszamentem a nődokihoz, felírta újra nekem a Clostyt-holnap kezdem a szedését.
Remélem mostmár segíteni fog és összejön a baba:)
Előző hsz-ónak üzenek, a 2,1-es progeszteron azt jelenti, nins peteérésed.
Többi hormonod jó lett? Ciklusod normális?
Szia, előző vagyok.
Tudom, hogy nagyon alacsony, kaptam rá gyógyszert, Clostyt. A többi eredményem mind jó lett, napra pontosan mindig megjön a mensesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!