Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen kész vagyok, segítség...

Teljesen kész vagyok, segítségem semmi, szalad a ház, gyerekemhez türelmem semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan borzasztó, hónapok óta nem térek magamhoz, nem bírom magam utolérni, rendetlenség van, másfélévesem folyamatosan szanaszét gór mindent, mást se csinálok, csak pakolok utána, férjem egy lustaság, semmit nem csinál itthon, még egy pelenkát sem tett a gyerekre, de még csak vásárolni sem vásárol be, semmit. Én mosok, főzök takarítok, foglalkozom egyfolytában a gyerekkel, de kezdek megőrűlni, mert a szennyestartó dudig van, a vasalatlan elhalmozva, az ablakok mocskosak, a padlót nem mostam egy hete, mert nem tudom addig hova tenni a gyereket, iszonyatosan keveset alszik, most is rámol itt körülöttem, nem bírom, kész vagyok, totál végem. SOS, mit tegyek. Ne mondjátok, hogy hagyjam a házat, mert gyűlölöm a koszt és a rendetlenséget, bűntudatom van, ha nem foglakozom a gyerekkel és nem ehetünk hidegkaját mindennap. Ma sem tudtam főzni eddig. Már totál K.O. Félidős vagyok és fáradt is, nagyon:(:(:( Zűrzavar van, totálisan. Anyukámék 600 km-re:( Senki segítség.
2009. dec. 6. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon újat nem tudok mondani, az előttem szólók nagyjából összefoglaltak mindent.

1. Írj listát, szigorúan fontossági sorrendben. És aszerint végezz el mindent.

2. Csak azt vasald ki, amit muszáj, felőlem a lepedő is lehet alattunk gyűrött, viszont utcára nem mehetünk gyűrött ingben.

3. A férjet érdemes befogni, legalább sétálni vagy a gyerekkel játszani, ezek alatt kicsit együtt van a gyerkőccel, pihen. Én így csinálom, mert a férjem 16 órákat hajt, szóval próbálom kímélni. Azért ha elúsztam, azt észreveszi és segít...

4. A gyerek játékait (is) dobáld be egy kosárba, dobozba, akármibe, máris nem hevernek szanaszét.

2009. dec. 7. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez 1 nagy hulyeseg!!! Nekem van 2 gyerekem 5 es 2 eves most varom a 3 ikat Emeletes 7 szobas hazban lakunk a Ferjem egesz nap nincs otthon,magam vagyok veluk fozok,mosok,takaritok,vasalok, udvarunk van takaritom korulottem sincs senki magam hordom oket orvoshoz,uzletbe,bevasarolni meg a kicsi a wc re is jon velem,megsem itt sirok csinalom a dolgom a gyereket arra kell szoktatni hogy segitsen vagy kisagyba beletenni,es ha bordelt csinal akkor te miert a gep elott ulsz?arra van ido?en a gep ele nagyon ritkan ulok,csak ha minden rendben van es ha van 1 kicsi szabadom.csinalj te is egy napirendet magad korul,konnyeb lesz.
2009. dec. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!