Hogy oldjam meg az NSt-t majd, ha nincs semmi segítségem, se nagyi se barátnő, a férjem meg dolgozik? A kislányom nem tudom hiszem h ott ülne velem 20 percet
Figyelt kérdés
Bár ez aug-ban lesz, akkor már 2 éves 8 hós lesz, de mégis. Nem az az egyhelyben ülő fajta.2011. ápr. 15. 14:37
1/4 anonim válasza:
Nekem se volt senki segítségem, orvoshoz is mindig vittem magammal, de az nst-t mindig ugy intéztük, hogy apa később ment dolgozni. Mindig kikértem az első időpontot. Bár az enyém akkor még kettő se volt.
2/4 anonim válasza:
Hát pedig én sem fogom tudni kire hagyni... Igaz én csak október elején fogok szülni, akkor lesz 26 hónapos a kisfiam, de muszáj vinnem magammal:-(
Csak a férjem van meg az anyósom. Mindkettő reggeltől estig dolgozik. Ezért meg nem tudnak szabit kivenni. Később meg nem tudnak kezdeni...
Szóval Én is viszem minden vizsgálatra a kisfiamat,volt, hogy 2 órán keresztül jól el volt, el is aludt a babakocsiban végül, de tegnap pl. védőnőnél voltunk, végig ordított, hogy ki akar menni onnan:-( Nem tudok mit tenni, ez van.
3/4 anonim válasza:
Én is vittem magammal a fiamat, 26 hós volt. Vittünk kis könyvet, kis autókat, ropogtatni valót. A nővérek is beszélgettek vele, soha nem volt gond.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. igazából nem is az ellevés a baj, elvan ő, csak épp a helyiség ahol csinálják nálunk az nst-t, az ajtó nélküli valami. tehát még becsukni se lehet, bár nem hiszem h a kedvemért becsuknák. na mst ha kiszökik a folyosóra, miközben a hasamon ott a ctg, akkor nem tudok utána rohanni, letépve mindent, mert akkor az egészenk mi értelme. a nővéreknek meg annyi dolguk van, hogy ki se látszanak belőle, nem érnek rá az én gyerekemet hajkurászni. nálunk csak a férjem van, de ő meg nem tud később kezdeni. :( hát majd megpróbálok valami nagyon korai időpontot kérni, csak akkor meg ott van az, hogy a gyerek akkor még alszik....pffff.
2011. ápr. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!