Más is magára van maradva? Se a szülésnél, se az újszülöttnél nem lesz segítségem.
nyugodtan bent lehet a párod, szinte végig. a legvégénél, ha nem bírja kiszalad. lesz rá ideje.
nekem a párom elsőre azt mondta nem biztos, h bent lesz. végül bent volt, és azt mondja azt látott, amit akart, és nagyon örül, h bent lehetett.
Szia èn is kulfoldon èlek 1000km re a szeretteimtol.Van egy kislànyom aki 4 èves.Anyukàm itt volt 2kèt hètig mig beleràzodtam a babùzàsba,de persze az oszton is megvan de azèrt jo a segitsèg!Szerettem volna nagyon hogy legyen mèg egy babànk de ès hogy ne legyen nagy a korkulonbsèg a kèt pici kozott.Most babàt vàrok ujra jon a kisteso!Nem mertem elobb vàllalni "egyedul"persze a fèrjem amiben csak tud segit ès segitett is de ugye o dolgozik reggeltol estig.Most ujra itt lesz anyukàm a baba szuletèsekor.Szerencsère!!
Sajnos szulès utàn mikor anyukàm elment depresszioba estem nagyon egyedul voltam a kis csoppsèggel.aztàn anyukàm ujra eljott ès sikrult felàlnom ès erore kapnom.
Ha teheted akkor ha nem is a szulèskor de legealàbb az elso 2hètben kèrdd meg valamelyik baràtnodet menjen el hozzàd segiteni vagy anyukàd vagy valakit!!Nagyon sokat segitett nekem az a 2hèt segitsèg is.
egyèbkènt melyik orszàgban èlsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!