Más is magára van maradva? Se a szülésnél, se az újszülöttnél nem lesz segítségem.
Szia!
Mintha csak en irtam volna ki a kerdest csak azzal a kulonbseggel h en Kanadaba elek es 37 hetes terhes vagyok.
Az en parom is rosszul van ha vert lat,sot ha mar vmi mutetrol hall vagy ilyesmi.Nekem sem lesz segitsegem sajnos es nagyon izgulok mert elso baba.
En is sokat olvasok,informalodok es voltam babysitter is.
Ja es bizom benne en is h minden osztonosen fog menni.Ezt az oldalt is naponta latogatom.
Ugy h tudd:nem vagy egyedul:),de biztos vagyok benne h majd menni fog mindkettonknek,ne aggodjunk:).
Szep babavarast;egy "sorstars" kismama
Nagyon kedves vagy, köszönöm a válaszod! Sok erőt, bátorságot és kitartást neked is! És könnyű szülést! :-)
Igyekszem meggyőzni magam, hogy képes leszek rá! Csak néha nagyon nehéz!
Nem tudom,hogy még olasod-e??
Èn is Németországban élek Stuttgártól nem messzire.Te hol laksz??
Mink is egyedül vagyunk,mindenki messze.Igaz velem a férjem végig bennt volt.
Szerintem te is rátudod majd venni a párod....
Szia!
Én Ansbachban élek. Azóta beszéltem a párommal és megigérte, hogy bejön velem a szülésre. Bár most meg az anyjával való vitám miatt van köztünk feszültség. Szewretné ha békülnék, de én nem tudok. Remélem csak a hormonjaim tombolnak, de én már ott tartok, hogy hazamegyek anyumhoz, mert akkor legalább lesz hasznos segítségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!