Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is magára van maradva? Se...

Más is magára van maradva? Se a szülésnél, se az újszülöttnél nem lesz segítségem.

Figyelt kérdés
Kicsit félek, első baba lesz. Párom elájul ha vért lát, külföldön élek senkim sincs itt. Menni fog? Ugye ösztönösen tudni fogom a dolgokat? Rengeteget olvasok erről és informálódok! Engem 3 szülésnél is igényeltek a barátnőim :-), nagyon örültek, hogy velük voltam a nehéz percekben. Van ötletetek, hogy hogyan nyugtassam meg magam?
2009. máj. 31. 13:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Németországban élek és tényleg nincs senki akit felkérhetnék, hogy segítsen. Nem kérhetem a barátnőimet, hogy hagyják magukra a saját babájukat. Anyósommal meg szóba se állok... szomszédom nagy barátnőm, de ő meg 6 héttel előttem fog szülni. Emlékszem mennyit segítettem anno a barátnőmnek, bevásárlás, orvoshoz vinni őket, gyógyszertárba rohangálni, vagy pelusért, kaját vinni. És a kórházban is végig mellette voltam. Remélem, hogy menni fog és köszönöm mindenkinek a válaszokat, örülök ennek a weboldalnak, már annyit segíetett. Mindenkinek boldog babavárást kívánok, aranyosak vagytok!
2009. máj. 31. 23:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha csak en irtam volna ki a kerdest csak azzal a kulonbseggel h en Kanadaba elek es 37 hetes terhes vagyok.

Az en parom is rosszul van ha vert lat,sot ha mar vmi mutetrol hall vagy ilyesmi.Nekem sem lesz segitsegem sajnos es nagyon izgulok mert elso baba.

En is sokat olvasok,informalodok es voltam babysitter is.

Ja es bizom benne en is h minden osztonosen fog menni.Ezt az oldalt is naponta latogatom.

Ugy h tudd:nem vagy egyedul:),de biztos vagyok benne h majd menni fog mindkettonknek,ne aggodjunk:).

Szep babavarast;egy "sorstars" kismama

2009. jún. 1. 17:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszönöm a válaszod! Sok erőt, bátorságot és kitartást neked is! És könnyű szülést! :-)

Igyekszem meggyőzni magam, hogy képes leszek rá! Csak néha nagyon nehéz!

2009. jún. 1. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy még olasod-e??

Èn is Németországban élek Stuttgártól nem messzire.Te hol laksz??

Mink is egyedül vagyunk,mindenki messze.Igaz velem a férjem végig bennt volt.

Szerintem te is rátudod majd venni a párod....

2009. jún. 2. 12:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Én Ansbachban élek. Azóta beszéltem a párommal és megigérte, hogy bejön velem a szülésre. Bár most meg az anyjával való vitám miatt van köztünk feszültség. Szewretné ha békülnék, de én nem tudok. Remélem csak a hormonjaim tombolnak, de én már ott tartok, hogy hazamegyek anyumhoz, mert akkor legalább lesz hasznos segítségem!

2009. jún. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!