Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó dolog ha a barátnők egyszer...

Jó dolog ha a barátnők egyszerre terhesek? Vagy ez idővel milyen lesz? (2 pocakos barátnő? )

Figyelt kérdés
Megváltozik köztük a barátság jó vagy rossz irányba?
2008. aug. 21. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Valahol jó, valahol meg nem. Jó lesz megbeszélni a dolgokat, de én úgy tapasztalom, hogy egy idő után egyfajta versengés indul el. Az én babámnak nagyobb a combcsontja, mint a tiédnek, az enyémnek kisebb volt a tarkóredője, az enyém már rúg, a tiéd nem, stb.
2008. aug. 21. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább jó, mert van közös témátok bőven, ki mikor megy orvoshoz, tudtok együtt vásárolni a babáknak, stb.

Sokkal rosszabb az, mint amikor mi nagyon akartunk babát, nem jött össze, minden barátnőm viszont terhes lett..Nem kívánom senkinek azt az érzést...

Úgyhogy azt mondom, szerencsések vagytok, legyetek együtt sokat, könnyebb, ha valakivel testközelből lehet megosztani az örömöket, félelmeket!

Boldog babavárást Nektek!

20 hetes kismama

2008. aug. 21. 09:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha van még valakinek tapasztalata szívesen várom. Én is ettől tartok hogy nehogy versengés legyen belőle (nem az én oldalamról) de viszont tök jó hogy megbeszélünk mindent és majd együtt megyünk vásárolni is...
2008. aug. 21. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó! Sok mindent meg tudunk beszélni! Az én barátnőm pár hete szült, én pedig a 25.hétben vagyok. Sok kérdésre választ kaptam! És nem utolsósorban: Már gyakorolhatok a babyn! :-)
2008. aug. 21. 10:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Az tényleg jó :)
2008. aug. 21. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem nagyon jó egyszerre szülni meg még jobb.Főként azért mert nem leszel egyedül.Mert hát egy idő után az ember lánya már csak gügyögni tud és ilyenkor tök jó egy kis értelmes emberi szót hallani.A gyerekeket hülyeség össze hasonlítani mert én is össze hasonlítottam a fiamat a lányommal hogy hú ő ennyi idősen nagyobb volt pocakban aztán nesze neked a kicsi baba 4 és fél kilóval megszületett.És kint se egyformán fejlődnek.Na és az se hátrány ha átjártok egymáshoz hogy akkor néha nyugodtan le tudj fürödni vagy főzni vagy bármi amit egyébként nehezebb.Sok sikert a babákhoz.
2008. aug. 21. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én örültem volna, ha valakivel meg tudom osztani a kérdéseim, gondjaim, örömeim, olyannal, aki meg is érti:-) Most a szomszédasszonnyal sikerült közel kerülnünk barátilag, 4 hónap van a kicsik között, és jó, hogy valaki tudja, min megyek át és segít, ha kérdezek:-)
2008. aug. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!