Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több barátnő?
Az a helyzet, hogy neten összeismerkedtem pár lánnyal. Minddel külön-külön, nem ismerik egymást. Viszont a közös bennük, hogy mind elég jól néznek ki (legalábbis képről), hiszen én választottam őket. :) Belsőre is eddig mind jó.
Ők is szeretnének velem találkozni, de most akkor mi legyen? Randizzak minddel, és legyen több barátnőm is? Vagy mindegyikkel csak egyszer találkozzak, és utána válasszak?
Randizz minddel szerintem. Aztán ha úgy érzed, az egyikhez jobban húz a szíved, a többinek megmondod, hogy nálad nem jöttek a várt érzések. De azért ne húzd meg mindet sorban... -.-
Holdtündér
Holdtündérnek igaza van, halgass rá!
Tuxedo Mask
Vedd fel videóra ahogy megcsinálod mind a négyet, majd küldd el nekik a videókat. :D
Persze majd vigyázz nehogy arra ébredj, hogy több orrod van, mint heréd.
Holdtündér: Egy randi szerinted elég minddel, hogy lássam, melyikük kell? És akit válaszottam, annak elmondjam-e, mi történt?
14:07: Látom nem vágod, hogy első randiról van szó. Vagy te rögtön így kezded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!