Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre több barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre több barátnő?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy neten összeismerkedtem pár lánnyal. Minddel külön-külön, nem ismerik egymást. Viszont a közös bennük, hogy mind elég jól néznek ki (legalábbis képről), hiszen én választottam őket. :) Belsőre is eddig mind jó.

Ők is szeretnének velem találkozni, de most akkor mi legyen? Randizzak minddel, és legyen több barátnőm is? Vagy mindegyikkel csak egyszer találkozzak, és utána válasszak?

2010. jún. 3. 14:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja amúgy szám szerint 4 lányról van szó.
2010. jún. 3. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha egyet választanál. Hosszú távon kiderülne és mind a kettő odalesz.
2010. jún. 3. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
vagyis akkor mind a négy
2010. jún. 3. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Randizz minddel szerintem. Aztán ha úgy érzed, az egyikhez jobban húz a szíved, a többinek megmondod, hogy nálad nem jöttek a várt érzések. De azért ne húzd meg mindet sorban... -.-

Holdtündér

2010. jún. 3. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Holdtündérnek igaza van, halgass rá!

Tuxedo Mask

2010. jún. 3. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Vedd fel videóra ahogy megcsinálod mind a négyet, majd küldd el nekik a videókat. :D

Persze majd vigyázz nehogy arra ébredj, hogy több orrod van, mint heréd.

2010. jún. 3. 14:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Holdtündér: Egy randi szerinted elég minddel, hogy lássam, melyikük kell? És akit válaszottam, annak elmondjam-e, mi történt?

14:07: Látom nem vágod, hogy első randiról van szó. Vagy te rögtön így kezded?

2010. jún. 3. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért már az első randin is elég sok dolgot le lehet szűrni. Lehet neten elcsevegtek, d eélőben meg nagy kuss lesz. Egyszerűen találkozz simán velük, ne randi legyen kifejezetten. Mondd, hogy egyelőre csak ismerkedsz (a többi lányt nehogy említsd) de lehet bármi bvelőle. 2-3 találkozó után már csak el tudod dönteni melyik is kell neked, de a végére mindenképp 1 csajt hagyj, úgy korrekt.
2010. jún. 3. 14:25
 9/11 A kérdező kommentje:
"Lehet neten elcsevegtek, d eélőben meg nagy kuss lesz." - Nana, volt már netrandim, és egyáltalán nem így alakult. Sokkal jobb volt, mint vártam.
2010. jún. 3. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó, mindegy. Személyfüggő is, nem tudhatod előre mindig, elsőre nem mindenki az az egészségesen szóf0só emberke.
2010. jún. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!