Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni a barátnő nélküli életet?
önbizalom hiány?
vagy miért akarsz ennyire ragaszkodni a "barátnő-nélküliséghez"?
Nem kellenék senkinek,vagy nem tudom. Nem ragaszkodom a nőnélküliséghez. Csak tisztában vagyok vele,hogy nem lesz nőm. Ennyi. Csak remélni tudom,hogy tévedek.
Miért nem lesz?
Nem merek kezdeményezni (nem tudom,mit mondjak olyan szituációban). Pedig folyton azon agyalok,hogy ha odajutok,mit mondjak.
Hány éves vagy? Fiatal tininek gondollak. Én is nagyon magányos voltam tiniként, 22 éves koromba jött el egy hosszú párkapcsolat. Pedig csinos, kedves lány voltam - de valahogy nem jött össze párkapcsolat - aki nekem bejött, annak én nem kellettem, aki meg közeledett, azokhoz nem vonzódtam. Erőltetni meg nem akartam. Még lánybarátnőm sem nagyon volt, nem voltam bulizós fajta.
Sokan járnak ilyen cipőbe - általában az érzékenyebb, csendesebb típusok.
Vannak net-es társkeresők - pl Randivonal, Love. hu - próbálj meg itt ismerkedni - a zárkózottabb típusoknak kifejezetten jót tesz a netes ismerkedés. Hidd el, lesz lány, aki pont rád vár! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!