Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő szerzéshez kell szerencse is?
Figyelt kérdés
Mindig azoknak a lányoknak kellek akiket soha nem szólitanák le viszont mikor kiszemelek magamnak egy lányt aki rendesnek tünik és jólelkü és nem fotomodel csak csinoska mindig vagy foglalt(barát,férj) vagy nem kellek neki.Harmincas vagyok, voltak barátnőim de egy jóideje valahogy semmi se jön össze.Nem kisugárzás próbléma, nem vagyok zárkozott tipus se...egyszerüen mintha a fekete felhő lenne folyton felettem.2011. szept. 10. 15:37
1/32 anonim válasza:
Ha harminc évesen ilyen a helyesírásod, akkor elég gáz lehetsz tényleg. 23/L
2/32 A kérdező kommentje:
Inkább a kérdésre válaszolj.Nem vagyok gáz...felsőfokú végzettségem van és iródába dolgozom, egyik legjobb vagyok a szakmámban a cégnél, úgyhogy hagyjuk a szemétkedést.
2011. szept. 10. 15:43
3/32 anonim válasza:
Inkább sok pénz a mai világba..+kocsi sajnos Fuck all Mony hungry Bitches
4/32 anonim válasza:
Figyelj, nem szemétkedek.
De pl. nem irodába, hanem irodában.
Jobb, ha valaki szól, mintha hülyének gondolnak a hátad mögött.
5/32 anonim válasza:
és nem szólítanák, hanem szólítanék
6/32 anonim válasza:
Fúúj ,de tele már a tököm a sok nyelvtan tanáral f*som eltod olvasni nem.. akkor???!! Nem a kérdezőt védem ,de szánalmas ha nincs mibe belekötni belekötsz ebbe ölee!
8/32 anonim válasza:
Tépj egy számot és állj be a sorba! Sajnos kell hozzá szerencse is.:( Nőt lehet találni dögivel, de akiben megtalálod a másik feledet, na ez a nehéz dió.:(
9/32 A kérdező kommentje:
Gondolhatnak hülyének attól még nem leszek az.Helyesirási hibát sokan elkövetnek, attól még lehet a személy nagyonis értelmes,inteligens.Ez már beteges mikor folyton kijavitod az embert a helyesirási hibák miatt.Ha nem a kérdésre válaszolsz akkor minek irsz, nincs jobb dolgod?
2011. szept. 10. 15:54
10/32 anonim válasza:
Nincs jobb dolga, mert névtelenül írogatni, az nagyon megy neki. Gondolom a való világban egy kis csicska lehet, akit folyamatosan csak leoltanak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!