Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnő szerzéshez kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnő szerzéshez kell szerencse is?

Figyelt kérdés
Mindig azoknak a lányoknak kellek akiket soha nem szólitanák le viszont mikor kiszemelek magamnak egy lányt aki rendesnek tünik és jólelkü és nem fotomodel csak csinoska mindig vagy foglalt(barát,férj) vagy nem kellek neki.Harmincas vagyok, voltak barátnőim de egy jóideje valahogy semmi se jön össze.Nem kisugárzás próbléma, nem vagyok zárkozott tipus se...egyszerüen mintha a fekete felhő lenne folyton felettem.
2011. szept. 10. 15:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

Amit itt látok belőled, az egy hat soros szöveg. Te meg azt kérdezed, miért nem jön össze, hogy legyen egy barátnőd. És a szöveget elolvasva az volt az első gondolatom, hogy ha egy harmincas pasassal például leveleznék, és ilyen helyesírási hibákat vétene, akkor azt gondolnám, hogy egy idióta. És ha csak nem nagyon sármos, vagy nem tudja más módon kompenzálni ezt a hiányosságát, akkor valószínűleg meg is tartanám ezt a véleményt.

23/L

2011. szept. 10. 16:04
 12/32 anonim ***** válasza:
64%
és az intelligens két l
2011. szept. 10. 16:06
 13/32 anonim ***** válasza:
29%

ma 16:04-GraT!!! Hogy 1 embert helyesírásból itélsz meg.

Én általában a személyiséget figyelem vagy valami lényeges dolgot!! Persze fontos ,h ne analfa legyen ,de 1000000 oka lehet annak ,h valaki miért ír hibásan csak 1 párPL:Fáradt,nem figyel oda nagyon mert nem hivatalos amit ír..figyelmetlen stb,,,Én téged itélnélek meg egy eléggé eklfogult zárt látásmódú embernek sry!!

2011. szept. 10. 16:08
 14/32 anonim ***** válasza:
46%
De most hogy lettem én a téma?
2011. szept. 10. 16:12
 15/32 anonim ***** válasza:
42%
81%! Azért, mert nem a kérdésre válaszolsz!
2011. szept. 10. 16:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Így van így van :)
2011. szept. 10. 16:15
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

,,Helyesirási hibát sokan elkövetnek, attól még lehet a személy nagyonis értelmes,inteligens"

Tévedni emberi dolog. A műveltségnek, intelligenciának nagyon is van köze a helyesíráshoz. Ha tényleg ilyen hihetetlenül intelligens lennél még talán fel is fognád miért fontos a helyesírás. Arról nem is beszélve, hogy undorító, amikor valaki azt gondolja, hogy a felsőfokú végzettsége miatt ő már valaki és csak az lehet hülye, akinek nincs diplomája.

A kérdésre válaszolva: nem szerencse kell hozzá, hanem Te...

2011. szept. 10. 16:16
 18/32 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de légyszives ne irj többet, szeretném már lezárni ezt a helyesirás témát és visszatérni végre a kérdésemre.Felőlem gondolhatsz akár idiótának is csak legyél szives rontsd máshol a légkört, ne itt.
2011. szept. 10. 16:17
 19/32 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem kifejezetten nem kéne olyan férfi, aki nem tud helyesen írni. A tapasztalataim is azt mutatják, hogy azok az emberek nem túl értelmesek, egyszerűek, mint egy faék.

Szóval valahol sok köze van a helyesírásodnak ehhez, mert az is sokat elárul rólad.

22/L

2011. szept. 10. 16:21
 20/32 A kérdező kommentje:

"Arról nem is beszélve, hogy undorító, amikor valaki azt gondolja, hogy a felsőfokú végzettsége miatt ő már valaki és csak az lehet hülye, akinek nincs diplomája. "

Megint egy észbajnok.A legjobb vagyok a cégnél abban amiben dolgozom...nem a felsőfokú végzettségemről van szó...Istenem, mennyi frusztrált ember.Gratula azoknak akik a kérdésre tudtak válaszolni és nem mellébeszélnek.

2011. szept. 10. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!