Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő szerzéshez kell szerencse is?
Ha ez nem a kérdésedre válasz, akkor micsoda?
Mit szeretnél hallani?
"Amit itt látok belőled, az egy hat soros szöveg. Te meg azt kérdezed, miért nem jön össze, hogy legyen egy barátnőd. És a szöveget elolvasva az volt az első gondolatom, hogy ha egy harmincas pasassal például leveleznék, és ilyen helyesírási hibákat vétene, akkor azt gondolnám, hogy egy idióta. És ha csak nem nagyon sármos, vagy nem tudja más módon kompenzálni ezt a hiányosságát, akkor valószínűleg meg is tartanám ezt a véleményt. "
Szerintem rossz helyen próbálkozol hawer.
Itt a GyK.-mint látod fogyatékos ,nyomorék emberek vannak tele előitélettel mert a saját légkörük kitaszította őket vagy egyszerűen azt hiszik ,h olyan ku*va nagy arcok ,h mindenkit ki oktatgathatnak..iletve sok a beképzelt pi*ca akik azt hiszik ,h ők a világ közepe ..közbe bottal nem nyulnának hozzájuk...Szóval szerintem te túl komolyválaszokat vársz egy retardált kretén helyen tiszt kiv. amiből most rohattul kevésvan ebben a kérdésben
Sértegetni tudsz azt látom, ezzel is csak leirtad magad, csak alázni akarsz, abban leled örömöd.
Bocs
Nem sértésnek szántam, hanem véleménynek, sajnálom, hogy nem érted. Bocs, ha megsértettelek.
23/L
"Amit itt látok belőled, az egy hat soros szöveg. Te meg azt kérdezed, miért nem jön össze, hogy legyen egy barátnőd. És a szöveget elolvasva az volt az első gondolatom, hogy ha egy harmincas pasassal például leveleznék, és ilyen helyesírási hibákat vétene, akkor azt gondolnám, hogy egy idióta. És ha csak nem nagyon sármos, vagy nem tudja más módon kompenzálni ezt a hiányosságát, akkor valószínűleg meg is tartanám ezt a véleményt.
23/L"
Azért a te helyesírásod sem makulátlan. A "hatsoros", a "harmincévesen" és a "hacsak" egybeírandó, holott te mind a hármat különírtad. Egyébként meg ismerek egy pár olyan embert, akinek katasztrofális a helyesírása, mégis átlagon felüli intelligenciával rendelkezik.
Amúgy persze, hogy szerepet játszik a szerencse a barátnőszerzésben, kérdező. Sőt, ez még a te esetedben is jól megmutatkozik, hiszen épp te írtad, hogy már voltak barátnőid. Hacsak nem történt valami drasztikus változás a külsődben vagy a belsődben (esetleg az anyagi helyzetedben), én azt mondom, most így jött ki a véletlenek összejátszásának köszönhetően. Lesz majd szerencsésebb időszakod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!