Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő szerzéshez kell szerencse is?
Hülyeség. Szerencse tudod mihez kell, ahhoz hogy mikor megjátszol 5 számot akkor egyből elsőre azt húzzák ki olyan sorrendben ahogy te bejelölted. Na ez a szerencse.
Jobb példa a szerencsére:
Akkor vagy szerencsés ha sétálás közben találsz egy 10e-rest a földön. olyan helyen ahol már 50en elmentek aznap.
Én utálom ezt a szót hogy "barátnő szerzés, meg pasi szerzés" mintha valami árucikkek lennénk. Megszerezni csak tárgyat lehet. Azért mert veled van egy csaj még nem te szerezted meg, hanem ő döntött úgy hogy veled van. És persze ez fordítva is igaz.
Szóval hogy összejöjj valakivel aki nőnemű, ahhoz nem kell más mint ismerkedni. Lehetőleg minél több lánnyal. Ezen persze nem azt értem hogy mindegyiket ágyba kell vinni, hanem azt hogy beszélgetni kell velük és meg kell ismerni.
Főleg olyanokkal kik tetszenek. Mert ha netán 1 akad ki viszonozza a szimpátiát akkor legalább a részedről minden rendben lesz.
Kapuzárási pánik a korodbeli nőknél jellemző. Szóval több mint való foglaltak lesznek, mert nem szeretnének egyedül maradni. ( tisztelek a kivétel, mert olyan mindig akad)
Szerintem egyszerűbb több helyen ismerkedni. Ott van a net, 3-4 megbízható társkereső oldal, ez is egy lehetőség, ha eljársz valahova hobbiból, az is egy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!