Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnő szerzéshez tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő szerzéshez tippek?

Figyelt kérdés

/ éve ismerek egy lányt edzésről hetente 3x talákozunk és jól elvagyunk röhögünk meg ilyesmi. Amikor pihenünk akkor mindíg odajön hozzám és beszélgetünk bármiről. Nekem nagyon bejön a csaj és nem tudom, hogy ezek a hozzám jövések (mert bárki máshoz odamehetne nem vagyok egy szépség és mindeni mással is jóban van) jelentenek-e valamit.

én: 15/f

ő: 14/l

Hogy kezdeményezzek nála, hogyan hívjam el bárhova? hasonló tippeket várok :)

2011. ápr. 11. 11:39
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs 6 éve
2011. ápr. 11. 11:40
 2/5 Joco901019 ***** válasza:
Már sok ehhez hasonló kérdést feltettek talán használd a keresőt. Amúgy meg ha már 6 éve ismered akkor nem lehet olyan nehéz mintha szinte vad idegen lenne a számodra én így gondolom.
2011. ápr. 11. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
persze, de ennyi idő alatt kialakult köztünk egy bizonyos baráti kapcsolat, de mivel már kis korunk óta ismerjük egymást, talán ez csak most kezd el komollyá válni. Amúgy meg én csak egy ehhez hasonló kérdést találtam, de ott teljesen más a szitu.
2011. ápr. 11. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
hát én nem kezdenék el olyannal kavarni akivel annó még együtt sírtunk mert hiányzott az anyukánk.....jó hát ezt csak szemléltetésnek írtam,mármint gyakran megesik hogy hiába nőttetek fel mindketten lehet hogy a lány még mindig a pösze kisfiút látja benned akit megismert és nem a jelenlegi tinit
2011. ápr. 13. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
csak mostanában kezdtünk el "barátkozni" mivel, ahogy írtam edzésen ismerkedtünk meg és gyerek korban nem nagyon érdekel minket az ellenkező nem (7-8 évesen)
2011. ápr. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!