Teherbe estem,18 éves vagyok az apuka pedig 21. Együtt
voltunk 1 évig szakitottunk fél éve, de közbe tartottuk
a kapcsolatot, hiányoztunk egymásnak de nem kezdtük újra
mert félelmeim voltak hogy újra megcsal, vagy megint
veszekszünk majd. Mit tegyek?
azt tanácsoltam hogy beszélj anyukáddal,mert ő érettebben és életrevalóbban látja a dolgot mint te,és ha az abortuszt szajkózná neked valószinű hogy igaza lenne,mert ő tudja mivel jár egy gyerek,erre lepontozva lettem.akkor tartsd meg és szülj még kettőt,anyukádnak el ne mond,majd megtudja ha hónapok óta nem menstruálsz,vicc...
2014. jan. 20. 13:52
Ne vedd a lelkedre, mást is lepontoztak, aki egy kicsit is megpróbálta érzékeltetni a kérdezővel a valóságot.
2014. jan. 20. 14:08
Kedves kérdező!
Jó anya lennél? Az aki a semmire szül gyereket, mert majd az ilyen olyan támogatások és segély elég lesz????? Én 24, párom 26 éves. Befejeztük a sulit, dolgozni kezdtünk. 7 év együttlét után vettünk egy házat, majd össze is házasodtunk. Na erre mertünk gyereket vállalni! Több mint 2 év munkaviszonyom van így én Gyedet fogok kapni 2 évig, ami jóval több mint a Gyes (Hr munkakörben dolgozom, tudtam,mi hogy működik). A férjem gépészmérnök és HRes, így nekünk nem kell aggódni a baba eltartása miatt. Nem azt mondom, hogy nem lehet egy albiba vagy akár a szülőhöz szülni, na de szerintem a normál munkaviszony elengedhetetlen. Az én gyermekemet mi ketten szeretnénk nevelni, nem apellálva a családira meg a Gyesre (visszavárnak a munkahelyemre, gyed után), meg az adófizetők pénzére! Persze ami jár az jár, na de kérem....
2014. jan. 20. 15:06
34/39 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Jobban teszem ha elmegyek abortuszra, de mivan ha utána nem lehetek majd terhes? ÉS a páromról másképp gondolkodok, jobb lesz nekem nélküle. Szeretem de tényleg kilátástalanok vele a dolgok. De mint már mondtam akkor milyen féfit keressek? Valahogy a mai magyar pasik egyáltalán nem vonzanak. DE ezzel még ráérek, adok magamnak időt hogy túltegyem magam a dolgokon, és hogy rendbe hozzam az életem. De úgy érzem ezzel a döntéssel valami eltört bennem... :'(
Ott van ám az örökbefogadás is! Arról se feledkezz meg!
2014. jan. 20. 21:42
Kösz,hogy lepontoztok, azért,mert nem az adófizetők pénzén a nullára vállalok gyereket!
2014. jan. 21. 00:35
37/39 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az örökbe fogadással, mert megcsináltad ezt a gyereket, ezért csak és kizárólag TE vagy a felelős, mert nem gondolkodtál, és ha most elmész abortuszra akkor ezzel megölöd. Komolyan haljon meg mert te nem voltál képes védekezni? Szüld meg, és ha annyira jó anyának érzed magad, akkor add örökbe, hogy legyen esélye egy normális életre, és felnevelhesse valaki, akinek mondjuk nem lehet gyereke, és Isten ajándékának fogja tekinteni a hibádat!
2014. jan. 25. 08:31
Nagyon jó ötlet az örökbe adás, de nézzük az örökbe fogadók szemszögéből. Előre jelzem, hogy nem vagyok rasszista, de szerintem kevés szülő szeretne roma kisgyereket örökbe fogadni. Ha pedig nem fogadják örökbe, marad az állami gondozás. Hát az sem egy könnyű életút.
2014. jan. 25. 10:43
39/39 A kérdező kommentje:
Mar ne is haragudj de azert mert valaki roma szarmazasu ugyanannyira ertekes mint mas. Minden azon mulik h a környezetébrn mit lat! Sot szebbek a felver emberek sokkal szebb egy atlagos ciganylany vagy cigany fiu mint egy magyar.. egzotikusabbak.
Kapcsolódó kérdések: