". és apuka mit szólt, örült a babának? " kérdések és barátai Tieteket nem irritáltak?
Ezektől a kérdésektől a hideg ráz ki. Mikor bejelentem valakinek, hogy kisbabát várok, a gratuláció után, egyszerre: tervezett baba???? Párod mit szólt hozzá????
Számomra ez annyira érthetetlen, mégis mit szólt volna? Hisz ő is ugyanannyira szerette volna, hogy összejöjjön, mint én. Természetesen ugyanúgy örült, mint én. Nem lepődtünk meg, felkészített, hogy egyszerre össze fog jönni, szóval ő már előbb tudta. :)
Lehet, csak a hormonok művelik ezt velem, de már ott vagyok, hogy ha megkérdezik, legszívesebben megtépném őket.
Ha eszetekbe jut még pár kérdés, amitől kinyílik /kinyílt a bicska a zsebetekben, szívesen olvasnám.
Tőlem nem igy kérdezték hanem hogy : akkor most örül a férjed meg mindenki ugye? Várják már nagyon? szóval szerencsére tőlem igy sose kérdeztek.
Amit viszont nem bírok,hogy ,, miért nem akartok kistestvért hát az kell?'' mi meg: előszőr is mert egy baba önálló lény nem kistestvér , nem az a küldetése hogy kistestvér legyen. Másodszor meg mi igy akarjuk mert minden szeretetünket és figyelmünket a lányunknak szeretnénk adni.
A ferjem az elso gyerkoc szuletese utan rengeteg baratunknak es csaladtagunknak elkuldte az sms-t, mi szerint a lanyunk megszuletett + parameterek.
Az egyik baratunk felhivta egybol es megkerdezte tole, hogy a "feleseged tudja?"
Elsonek azt hittuk, hogy poenkodik, majd kozolte lazan, hogy van egy jo ugyved ismerose a valashoz, ha kell megadja a szamat. A ferjem kozoltw, hogy tolem, a felesegetol szuletett gyermeke, nem mastol.
Erre a "jo baratunk" kozolte, hogy "hogy-hogy"?
Na, azota nem tartjuk a kapcsolatot vele.
Nekem a kedvencem a "szüleitek mit szóltak,örülnek?"....(mindezt úgy,h teljesen függetlenek vagyunk/voltunk tőlük évek óta fiatal korunk ellenére)
a másik pedig,mikor kiderült,h a második is lány lesz:"nem baj.."
Ezt en is utàlom, mit szólt volna hozzà, õ is ott voltmikor kèszült...
Sõt legutóbb azon ugràlfaka rokonok hogy mesèljem el hogy mondtam meg neki a pozitív eredmènyt es õ erre hogy reagàlt...hàt fogalmam sincs komolyan kicsit összefolynak az esemenyek....ès akkor jön a kèrdes " tervezett volt, mert ugyen az esküvõ utàni hónapban jött össze"...köszönöm szàmolni èn is tudok , ràadàsul nàazutas baba, plusz ha nem akartuk volna vedekezünk 9 èvig nagyon is jól ment ezelõtt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!