Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ". és apuka mit szólt, örült...

". és apuka mit szólt, örült a babának? " kérdések és barátai Tieteket nem irritáltak?

Figyelt kérdés

Ezektől a kérdésektől a hideg ráz ki. Mikor bejelentem valakinek, hogy kisbabát várok, a gratuláció után, egyszerre: tervezett baba???? Párod mit szólt hozzá????

Számomra ez annyira érthetetlen, mégis mit szólt volna? Hisz ő is ugyanannyira szerette volna, hogy összejöjjön, mint én. Természetesen ugyanúgy örült, mint én. Nem lepődtünk meg, felkészített, hogy egyszerre össze fog jönni, szóval ő már előbb tudta. :)

Lehet, csak a hormonok művelik ezt velem, de már ott vagyok, hogy ha megkérdezik, legszívesebben megtépném őket.

Ha eszetekbe jut még pár kérdés, amitől kinyílik /kinyílt a bicska a zsebetekben, szívesen olvasnám.

2014. jan. 9. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nekem csak normális ismerőseim vannak, de senki nem kérdezett tőlem ilyeneket. Mondjuk mi 30 év körüliek voltunk és több, mint 1 éves házasok így nyilván senkiben fel sem merült, hogy esetleg nem tervezett babáról lenne szó.
2014. jan. 9. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
lesz neked még nem kevés bajod az anyasággal, ha ezen már ennyire ki vagy akadva.
2014. jan. 9. 14:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Az anyasággal nem lesz bajom, a primitív emberekkel annál inkább.
2014. jan. 9. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességnél:-terveztétek? Jól meggondoltad?

Egy gyerekkel:-mikor jön a kistesó?

Két gyereknél:Ugye lesz még baba?

Jelenleg 3 gyerekem van -kétféle kérdés az általános:

a: milyen szép nagycsalád!Ugye szülsz még,hát olyan szépek?!

b:mikor mégy már vissza dolgozni?

Ezek a standard hülyeségek,általában ismerős és rokon nénikéktől.előre tudom, hogy ezt fogják kérdezni,úgyhogy nem húzom fel magam.

2014. jan. 9. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
de, hidd el hogy lesz. Mert ezzel is jár. Majd mindenki érdeklődik a szülésedről, hogy hogyan tudod szoptatni, mikor akarsz újabb gyereket, és jönnek a kérdések végeláthatatlanul. Egyébként meg nem primitív mindenki, aki ezeket kérdezi. Szerintem van olyan is a környezetedben, aki szimplán érdeklődik, így fejezi ki az örömét, stb. Bár ahogy látom, kár hozzád szólnia :)
2014. jan. 9. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem egy valaki kérdezte, meg hogy tervezett baba volt? Megvolt az esküvőnk, hamar összejött a baba, aki sajnos nem maradt meg, majd fél évre rá újra állapotos lettem, erre ezzel a kérdéssel jött. Az idióta még elég közeli rokon is, és tudta jól az előzményeket.
2014. jan. 9. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is megkérdezték páran, hogy a párom mit szólt hozzá, hogy jön a baba. Az én válaszom: Annyira nem örült neki, de most már mindegy. :D Erre általában nem tudnak mit mondani, mert mindenki annyira lefagy. Meg a másik, a terveztétek, vagy becsúszott? Hát igen, 9 éves kapcsolatba csak úgy becsúszik egy baba. Jó vicc. Amikor meg megmondom, hogy kislányt várunk, úgy néznek rám, és úgy nyugtatnak, mintha a világ tragédiája lenne, hogy lányunk lesz. Némelyik nem fogja föl, hogy mi ezt nem bánjuk, és már nagyon várjuk, hogy itt legyen velünk, aztán sokszor kapjuk a szánakozó tekinteteket.
2014. jan. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!