Hogy lepjem meg a férjem hogy ismét apuka lesz?
Figyelt kérdés
Az első terhességemnél kiszaladtam a fürdőböl egy pozi teszttel és mindenki boldog volt..:) Most viszont szeretnék egy kicsit eredetibb lenni és igazi meglepit okozni.. Ti hogy csináltátok? Minden story érdekel és minél több válasz :)2013. nov. 13. 20:46
1/5 anonim válasza:
vegyél egy babaruhát, vagy cipőcskét, zoknit. ez mondjuk elég tipikus. én is azonnal elmondtam, pedig tervezgettem előre, hogy majd így meg úgy...de hát nem bírtam ki. vagy ha már van fotód esetleg, akkor mutasd meg neki. nekem 7 hetesen csináltak, igaz csak egy fekete pötty látszott, de nem az a lényeg, a családnak akkor mondtuk el.
2/5 anonim válasza:
ez aranyos... http://www.youtube.com/watch?v=fIsTOWfHWSM
és itt találsz még pár ötletet! :)Gratulálok! :)
4/5 A kérdező kommentje:
A pólós ötlet tetszik :)) köszönöm a gratulációt :)
2013. nov. 14. 19:38
5/5 anonim válasza:
Most jutott eszembe.Rajzolnek a hasamra egy babát.Aztán mellé bujnek este es mondanám hogy van neki valami meglepi a takaró alatt. :) Amúgy én egy nagyon pici tortát sütöttem és beledugtam egy dudlit.Pont akkora torta volt hogy csak neki volt elég.De bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!