Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hajlandó az apuka...

Miért nem hajlandó az apuka elfogadni, hogy a terhesség megterheli a női szervezetet?

Figyelt kérdés
Miért várja el a 9 hónap alatt,hogy a párja 100%-on teljesítsen mindenből,mint eddig,mintha az ég világon semmi sem történne,és semmilyen plussz segítségre nincs szüksége a kismamának?
2014. jan. 10. 13:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Pl mit nem tud megtenni egy nő terhesen, amit nem terhesen meg tud?
2014. jan. 10. 13:59
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Primitiv gondolkodású az ilyen ember. Multkor volt egy iylen müsor a tv-ben ott az ilyen apukákra egy napra adtak pót hasat ami valódi súlyú ki votl adva miket kell megcsinálniuk, volt aki 2 óra után levette, de avégén mind egyetértett benen hogy nem is gondolták volna és sajnálják. Ha neked ilyen a párod az gáz legtöbb fárfi nem igy gondolkodik szerencsére.
2014. jan. 10. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Próbálj meg egy kosárlabdát a hasadra rögzíteni és lehajolni. Majd rájössz...

Kérdező, részleteznéd egy kicsit a problémát?

2014. jan. 10. 14:01
 4/15 anonim ***** válasza:
15%
Voltam már terhes, úgy kérdezem. Érdekes, én mindent megtudtam csinálni akkor is.
2014. jan. 10. 14:03
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Azért terhesség és terhesség között sok különbség tud lenni.

Kiváncsi lennék,hogy akkor is ugyanúgy megtudnál-e csinálni mindent,ha egésznap szédülsz hánysz rosszul vagy,és esetleg van még egy 2 évesed is otthon akit el kell látni.

2014. jan. 10. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Én a 2-3 hónap között alig tudtam ki kelni az ágyból,szédelegtem,rosszul voltam,hánytam,állandóan aludtam.Hiába várta volna el a párom,hogy mindent ugyanúgy csináljak meg nem tudtam.Aztán elmúlt utána megint ment minden,annyi,hogy alacsony volt a várcukor szintem egyedül nem nagyon mentem vásárolnia terhesség vége felé mert hiába ettem előtte 20 percre rá rögtön rosszul voltam.A terhesség legvégén már nagyon kényelmetlen volt a fürdőtakarítása átvette.De mondjuk mi amúgy is felosztjuk a feladatokat.
2014. jan. 10. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem az a lényeg, hogy mit tud, vagy mit nem tud megcsinálni, hanem az, hogy bizonyos dolgok milyen veszéllyel járnak a várandóság alatt. Ott van csak a szédülés, vagy az emelés, vagy a tisztítószerek(sósav,hypo) vagy a lépcsőzést is ide sorolhatnám. Elég rossz lehet annak a nőnek, akinek a párja ennyi empátiával sem rendelkezik, hogy bizonyos dolgokban oda álljon. Ha már megcsinálni megtudta azt a gyereket, akkor az anyja mellett is ott a helye. Vagy az ilyen amikor majd betölti a gyerek azt a korát, a gyereket is lefogja szarni? Gondolom avval is így fog akkor majd foglalkozni, ha ezeket a dolgokat már most nem képes megérteni. Kedves kérdező, ha már így is alakult, próbálj meg ne foglalkozni vele. Az, hogy mit vár el és te mit milyen szinten csinálsz meg legyen a te a dolgod. Neki meg ha nem tetszik, majd odaáll és megcsinálja. Ha meg nem sok választása úgy sem marad...

Valamelyik nap láttam, pont egy párt. A csávó nagy dagadt, cigivel a képébe ült a kormány mögött az autóban, a feleségét küldte be a boltba, de úgy állt meg a kocsival, hogy a nő alig bírt kiszállni. Mikor meglátta a párom, elakadt a lélegzete... hogy lehet egy férfi ilyen?! Szánalom...

A másik meg nem azt írta a kérdező, hogy mit nem tud megcsinálni, hanem, hogy nehéz neki 100%-on teljesíteni, ami szerintem teljesen érthető. ;)

2014. jan. 10. 14:18
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is szerencsém volt, mindkét terhességem során mindent el tudtam látni, amit előtte is. Az első 4 hónapban rendszeresek voltak a rosszullétek, az utolsó 2 hónapban meg vizesedtem, de mindent ugyanúgy elvégeztem, sokszor még a férjem szólt rám, hogy azért vegyek kicsit vissza.

Abból indultam ki, hogy régebben is mindent elláttak a nők terhesen, dolgoztak a földeken egész nap meg ellátták az állatokat, aztán megszültek, és folytatták a munkát. Persze már modernebb világban élünk, nem kell ennyire fizikailag robotolnunk, de a nőgyógyászom is azt mondta, ha minél jobban elhagyom magam, annál nagyobb esély van a császárra.

2014. jan. 10. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig annyira és olyan szinten fáj a hasam, hogy lehajolni sem tudok és pillanatok alatt elfáradok és fulladok, már a terhességem elején ágyba lettem parancsolva az orvos által. Szedem a gyógyszert a magnéziumot, de mintha nem is szedném... Minden terhesség más és szerintem maradjunk meg ennyiben. ;) Van aki vígan fütyörészve végigdalolja a 9 hónapot, valaki meg olyan szinten szenved, hogy el se lehet képzelni. Terhességi vészes hányás és még sorolhatnám...
2014. jan. 10. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor egy kalap alá vesz valaki mindenkit magával! Attól még,hogy egy nő terhesen le futná a félmaratont, nem mindenki tudja megtenni. És nem feltétlenül azért, mert nem akarja,hanem mert nem bírja. Minden szervezet más.

Nekem pl. kb. középidőtől olyan farkcsont fájdalmam volt, ami kisugárzott a combomba, hogy volt, amikor már feküdni sem bírtam, csak sétáltam sírva még este 11-kor a házban. Nem azért mert annyira jó volt, és így akartam. Be is tette volna a kaput, ha férjem ezt nem vette volna figyelembe és mondjuk arra kért volna,hogy túrázzak már vele 15 km-t!

Viszont császár után 5 nappal már vacsorát főztem! Engem meg az nem viselt meg, más meg esetleg két hétig felülni is alig bír! Nem vagyunk egyformák!

2014. jan. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!