Ajänlatokat kérnék fiú meg läny névre is?
ezek szépek, bár ha valakit csúfolni akarnak, mindenhogy tudják, de értem, mire gondolsz:)
Lívia, Roland, Róbert, Anikó, csak pár név még ötletként
esetleg Nóra, meg Balázs
Nézd meg ezt [link]
A cikk alján külön bontásban megtalálhatod az anyakönyvezhető nevek listáját. Soknak tűnik, de még sem az. A párommal 1 óra alatt végigfutottuk a fiú és a lány neveket úgy, hogy elég soknál megálltunk, némelyiken vaciláltunk, nevettünk :)
Tele van ritka nevekkel. Bár engem csak kevés fogott meg de ez már az én gondom :)
Egyébként szerintem a Marcell nekünk is tetszik, mégsem ritka és új név, úgy mint a Dorina sem. Szerintem maradj ennél a kettőnél, vagy esetleg 2-nak válassz ritkát.
16 hkm
Nekem személy szerint ezek a nevek nem tetszenek, de ezért ne pontozzatok le, ízlések és pofonok. :-)
A Dorinához hasonlít még a Rebeka, és szép név szerintem. A Marci becézés aranyos. Esetleg Szabolcs, Márk, Dániel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!