Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki már úgy hogy...

Volt valaki már úgy hogy negatív tesztek után ki derült hogy babát vár? Csak egy szimpla kérdés, nem bunkó hozzászólásokat kérnék!

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
volt
2013. okt. 26. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
első itthon-negatív,második itthon-pozitív,első dokinál-neg,második-poz.
2013. okt. 26. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vagy 3 negatív (pedig már napok óta késett), miután végre pozitív lett..
2013. okt. 26. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, épp a minap írtam egy leendő kismamának, hogy nekem az utolsó vérzésem június 20-25-ig volt, augusztus 10-én (akkor már ugye 2 hete késett) teszteltem, negatív lett. 1 hónapra rá lett pozitív a tesztem, de akkor már 8 hetes volt a baba..:) (eközben nem is volt menstruációm)

Sok sikert!

2013. okt. 26. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:

1 hete nagyon rosszul vagyok, 2 tesztet csináltam már 1x 23.án meg ma. 23.-ai tesztemen mint ha láttam vna a 2. csíkot a main nem :(

Tegnap este minden ki jött belőlem amit este ettem.

Tünetek: Hányinger,(reggel, este) émelygek, néha fáj a fejem, és vmikor szagokra is érzékeny vagyok és olyankor futok a mosdóba!

2013. okt. 26. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát a kérdés az, hogy hol állhatsz kb a ciklusodban, mikor kellene megjönnie. Egyébként pedig igen, ilyenek a rosszullétek, de nekem mikor rosszul voltam, már kimutatta a teszt, mert igazából így is derült ki, hogy baba van, rosszul lettem és akkor vettem egy tesztet...
2013. okt. 26. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,és már 5hónapos:)
2013. okt. 27. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!