1/19 anonim válasza:
Nem is mondanám. A második csík is ott van halványan, szóval nekem pozitívnak tűnik.
2/19 anonim válasza:
Első vagyok, pontosabban is utánanéztem, ilyenkor pár nap múlva meg kell ismételni a tesztet, mert csak akkor biztos a terhesség, ha egyforma színű a két csík.
3/19 A kérdező kommentje:
azenyém ugy látszi,,hogy a Cnél,erős rózsaszín.a Tnél,pedig csak az látszi,,hogy ottvan acsíik..tehát semmilyen színe nincsen..akkor igy negatív ugye?
2013. okt. 15. 11:09
4/19 anonim válasza:
Akkor negatív, ha egyáltalán nincs ott semmilyen csík...
5/19 anonim válasza:
Különben mennyi ideje késik? Igazából olyan 1 héttel a kimaradás után érdemes tesztelni.
6/19 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ezt a választ várod, de sztem pozitiv. A halvány csik is csik. Ha negativ akkor nincs ott SEMMI!
2 nap múlva ismételd meg, és akkor egyértelműbb lesz! Ha erősödik pozitiv, ha nem, vagy tök negativ lesz, akkor a teszt szórakozik veled.
De ha már 1-2 hete késik, a nőgyógyász biztos választ tud adni!
7/19 anonim válasza:
1000% hogy pozitív akkor negatív ha nincs semmi ott de halványan ott van akkor az pozitív ezen nincs mit kételkedni!!!
8/19 anonim válasza:
Ha szürke csík van ott és nem halvány rózsaszín, akkor még van remény hogy nem baba van a dologban, mert az száradási csík. Ismételd meg pár nap múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!