Mitől lehet? Most vagyok itt először szóval rossz megjegyzést nem kérnék. Tudom h sok ilyet tesznek fel!
Figyelt kérdés
Vasárnap óta múlni nem nagyon akaró hányingerem van hol reggel valamikor egész nap és van amikor csak este!
A hónapban megvolt a nemvárt de nem olyan volt mint szokott lenni, 6 nap helyett csak 2 napig tartott, a 25 napos a ciklusom.
Tünetek: Hányinger néha hányással, émelygés, hőhullám, fáradékonyság, ételektől való undorodás!
Első baba lenne, és a válaszokat előre is köszönöm!
2013. okt. 26. 18:24
1/15 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Itt csak ilyen válaszokat kapsz, a tüneteid vagy valósak, vagy pszichések. Vegyél a gyógyszertárban tesztet és csináld meg.
3/15 A kérdező kommentje:
teszteltem is az egyiken nagyon halvány volt a második csík 3 napja, a main meg semmit nem láttam csak 1 csíkot!
2013. okt. 26. 18:28
4/15 anonim válasza:
Mindenképpen vegyél terhességi tesztet, legalább kettőt és lehetőleg ne egy fajtájú legyen a két teszt. Csináld meg őket, 1-2 nap különbséggel a reggeli órákban, ez majd megmutatja mi a helyzet.
5/15 anonim válasza:
Akkor a magad megnyugtatása végett szerintem keress fel 1 nőgyógyászt. Nem írtad mikor mansiztál utoljára, de onnantól számított 1-2 hét múlva már látnia kéne az uh-n, ha van valami. Attól , hogy volt vérzés még lehetsz terhes.
6/15 A kérdező kommentje:
Szeptember 15-19 tartott az előző, október 12-14 volt meg de úgy h 14.én már semmi nem volt! és ahogy nézegettem a kalkulátort (tudom korai nézni) ott úgy írja h 5 hét 6 nap os terhes vagyok! azt az októberi dátumot nem is néztem mert azóta a párommal nem voltam együtt, mert külföldön tartózkodik!
2013. okt. 26. 18:34
7/15 anonim válasza:
Tesztelj, de a teszt eredményétől függetlenül, minél hamarabb menj nőgyógyászhoz. Szorítok, hogy baba legyen.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ::)
Nagyon boldog lennék ha baba lenne :)
2013. okt. 26. 18:42
9/15 anonim válasza:
Ha most lennél itt először, akkor eszedbe sem jutna olyat írni, hogy "nem kérsz rossz megjegyzést".
Csak úgy megjegyeztem.
10/15 anonim válasza:
Számomra a tünetek semmit nem jelentenek! Amikor elkezdtünk próbálkozni abban a hónapban hányingerem volt, émelygés, ételektől undorodtam, mégsem volt baba.Aztán a következő hónapban semmi tünet, sőt a nemvárt napján egy kis vérzésem is volr és akko estem teherbe. Emlékszem ki is akadtam és frltettem itt egy kérdést, hogy akármilyen tüneted van, az lehet terhességi jel,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!