Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Most vagyok itt...

Mitől lehet? Most vagyok itt először szóval rossz megjegyzést nem kérnék. Tudom h sok ilyet tesznek fel!

Figyelt kérdés

Vasárnap óta múlni nem nagyon akaró hányingerem van hol reggel valamikor egész nap és van amikor csak este!

A hónapban megvolt a nemvárt de nem olyan volt mint szokott lenni, 6 nap helyett csak 2 napig tartott, a 25 napos a ciklusom.

Tünetek: Hányinger néha hányással, émelygés, hőhullám, fáradékonyság, ételektől való undorodás!

Első baba lenne, és a válaszokat előre is köszönöm!

2013. okt. 26. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es folyt..

de akár másnak is a jele. A tuti a teszt.

2013. okt. 26. 18:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Most vagyok itt először, csak azért írtam h nem kérek rossz megjegyzést mert a barátnőm volt hogy ki írt egy kérdést és el hordták mert h azoktól a kérdésektől zeng ez az oldal!

Nem akartam ezzel rosszat de hát ha baj akkor bocs!!

2013. okt. 26. 18:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Pénteken tudok csak nőgyógyászhoz menni mert akkor van csak rendelés annál az orvosnál akinél szoktam lenni!

Gondolkodtam magánrendelésben is csak nem tudom h az mennyi lehet!

2013. okt. 26. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztosat tényleg csak a doki tud mondani, de nem hiszem, hogy pénteken fogadni fog, mert Halottak napja lesz.
2013. okt. 26. 18:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi ki is ment a fejemből h 1-je lesz de teljesen abba tudatban voltam h szombatra esik 1-je
2013. okt. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!