Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hajlandó az apuka...

Miért nem hajlandó az apuka elfogadni, hogy a terhesség megterheli a női szervezetet?

Figyelt kérdés
Miért várja el a 9 hónap alatt,hogy a párja 100%-on teljesítsen mindenből,mint eddig,mintha az ég világon semmi sem történne,és semmilyen plussz segítségre nincs szüksége a kismamának?
2014. jan. 10. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

első terhességemnél én is így voltam...Minden ment,40hetesen,séta,sex,házimunka,rám is sokszor szóltak,hogy azért lehet,h sok lesz...Baromira idegesített...

Most a második ilyen szempontból katasztrófa...20.hétig hánytam,szédültem,stb..Azután becsípődött a derekam,ami nem múlt el,pedig már a terhesség végén tartok...rosszul fekszik a baba,olyan fájdalmaim tudnak lenni egy-egy mozdulatnál,h azt hiszem megszülök...Szex csak egy álom hónapok óta...szóval igen,terhesség és terhesség között is van különbség...

2014. jan. 10. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ikrekkel voltam terhes és már volt egy akkor 2 éves lányom, én is bírtam volna mindent csinálni (persze lassabban), de 30. héttől csak főztem és teregettem, mert nem kockáztattam. MInden betöltött hétnek örültem. Első gyerekkel 37. hétig dolgoztam, vele sem volt semmi bajom. Mindkét terhesség császárral fejezódött b .Elsővel kb. 3 hétig azért fájt a hasam, de csigatempóban csináltam. Az ikrekkel szó szerinte 2, napon semmim nem fájt, 4. napon itthon voltunk, aznap már pakolgattam és másnap takarítottam is, de azt sem ész néélkül, mert attól hogy nem fájt, még történhet bármi. Annak ellenére, hogy én ennyire jól byrtam magam, még 1x sem fordult meg a fejemben. hogy bárkit kritizáljak aki terhesen nem csinál semmit. Engem csak 1 hétig kínzott a hányinger, 1 x hánytam, de le sem bírom képzelni, hogy hetekig ebben az állapotban hogy lehet élni.
2014. jan. 10. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyes apukák érzelmileg éretlenek, nincs érzelmi intelligenciájuk, buták, barmok, begyöpösödöttek stb. Soroljam? Az ilyen, az addig is hülye volt, míg fel nem csinálta az asszonyt, max. az asszony nem akart róla tudomást venni, most meg akkor szagolja, amit szakított.
2014. jan. 10. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:
17%

Még lehet csinálni mindent terhesen, ugyanúgy mint nem terhesen. Csak elobb-jobban faradunk, jobban megterheli minden a szervezetet. Több a víz, több a súly, a szivnek több vért kell pumpálni, emellé ott vannak a hormonok...Nem vagyok egy nyafogós fajta, lehet engem terhelni, de velem is előfordult hogy majd elaludtam délben, hiába kávéztam terhesen is.

És akkor én most csak egy átlagos terhességet vettem példának. Nincs szó olyanról aki vészeshányós, vérszegény, cukorbeteg, toxémiás, veszélyeztetett terhes,placenta leválós etc... Ja meg ugye ha a kismama tulhajtja magát abból adott esetben nem( csak ) neki hanem a babának (is) baja lehet.

2014. jan. 10. 15:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tunyulós típus,egy 2,5 éves pörgős fiúcska mellett nehéz is lenne.A párom nem volt ilyen,most lett csak,teljesen érthetetlen számomra az egész.A 8. hónapban vagyok,mindent én csinálok itthon,ő semmit sem segít,és meg sem kérdezi soha.Úgy látom neki annyi egy terhesség,hogy megnő a kismama hasa,aztán a szülés után visszaáll.Közte semmi sem változik az anyában.Nem fárad el jobban,stb...Megjegyzem,trombózis veszélye áll fent nálam,szapora pulzus,ami néha 135-ig is felmegy,plussz terhességi orrduguláss.A többiről nem beszélek.De nem is tehetek róluk...
2014. jan. 10. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!