Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik eddig oltást...

Kismamák, akik eddig oltást nem akarták beadatni, most sem gondolkodtok el rajta? Nemtudom mit tegyek!

Figyelt kérdés
félek!!!!!!!!!!Mert most ki tudja mi lessz azokkal is akik fexenek, és altassák őket, túl élik e ugyan?
2009. dec. 2. 20:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sajnos sok mindenről kiderült már hogy milyen ártalmas, pl. régi fajta fogtömés stb, és még mennyi ilyen lesz...

Sztem pont ezért felesleges rágódni az oltás hosszú távú mellékhatásain. Lehet hogy a mai ártalmatlannak hitt ebéded árt a legjobban :-(

Én beoltattam magam.

2009. dec. 3. 15:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Igazatok van, ezt egy percig sem vontam kétségbe.

Én sem döntöttem még el, hogy nem adatom be. irigyellek Titeket a bátorságotokért... azt hittem határozott ember vagyok de most nagyon összezavarodtam.

Minden jót Nektek!

2009. dec. 3. 16:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves előző!Megértelek de hidd el mi sem vagyunk annyira bátrak ,csak mi a másik, oldaltól félünk jobban.Pont ezért oltatunk!Remélem sem neked sem nekünk nem lesz bajunk,mindannyian erre számítunk!Neked is minden jót és mindenki vigyázzon magára!
2009. dec. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!