Elsőbabás kismamák, mennyire gondolkodtok előre a nevelési alapelveken, bölcsin, ovin, iskolán, különórákon?
Ez igazán édes elgondolás, nekem eszembe sem jutott, én azon filózok, hogy valami harcművészet órára kellene iratni a bébit, akkora erővel rúgdos már 25 hetesen.
Aztán eszembe jutnak amit valahol még magamba szívtam, még művészetórán, hogy a túl harsány színek nem jók a babának, inkább a pasztellszínek, és, hogy melyik szín milyen érzetet vagy gyógyítási vibrációt kelt és ad ki magából.
Szia!
16 hónapos a fiam, de nem gondolkodok előre. Felesleges tervezni, mert annyi minden változik, történik. Majd lesz, ahogy az épp aktuális helyzet hozza.
Ráerőltetni semmit nem fogok, azt az egyet tudom.
Gondoltam megy suliba a fiam és beíratom focira.
Nem volt hely.
Úgyhogy bírkózásra járt. És még versenyen érmet is kapott.:)
Nem lehet előre megjósolni, hogy miben lesz jó...
Mi fog neki tetszeni...
Húú, én már egyetemre is beírattam!!Na de tényleg, épp a minap beszélgettük a párommal hogy ha betölti a 2 évet, akkor szertném én is bölcsibe járatni, és visszamenni dolgozni.Nem tudom majd mi lesz belőle, mert elég macerás a bölcsi, mivel itt ahol lakok nincs.
Vannak nevelési elképzeléseim is, nem tudom hogy fog sikerülni.Majd ő is beleszól abba!
37 hetes kismama
Adott életkorban adja magát majd minden!
A harsány színekről nem sokat tudok, látom kérdezted, inkább pasztell sztem is.
2. vagyok
A harsány, élénk színek pont nem jók egy kisbabának, mert ingerültté, élénkké teheti őt.
Inkább a pasztell színek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!