Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondolkodtok már karácsonyi...

Gondolkodtok már karácsonyi ajándékon?

Figyelt kérdés
3 és fél éves kislánynak mit lehetne venni aminek örülne? Várom az ötleteket.
2010. okt. 12. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nagy játék konyhát veszek a kislányomnak! Nagyon szeret velem főzőcskézni, mosogatni... Elég drága, de ez kitart egy jó darabig.
2010. okt. 12. 08:13
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

játékkonyhát veszünk

édesanyám az ikeából vett neki ilyeneket:

[link]

[link]

2010. okt. 12. 08:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Babaház? Az enyém 2,5 éves, de azt fog kapni.
2010. okt. 12. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 1,5 éves lesz karácsonykor.

Imád babázni, ringatja, betakarja, szóval a mostani cipősdoboz ágy helyett megkérem apát, készítsen fából egy ágyikót neki. Ezen kívül mindenképpen szeretnék neki valamilyen hangszert, mondjuk xilophont (furulya, csörgődob már van).

3,5 évesnek:

- ha mondjuk jár oviba, akkor valamilyen királylány ruhát (vagy amit szeret) is kaphat, jól jön majd farsangra,

- nyomda,

- gyurma,

- kicsiknek való puzzle (akár mágneses),

- hintaló,

- tornamatrac,

- gyerekfotel,

- készíthetsz neki memóriakártyát a kedvenc mesefiguráival, családtagok képeivel, stb...

A nagyobb gyerekeknek egyedi tányéralátétet gondolok az idén készíteni.

2010. okt. 12. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Karácsonyra már majdnem 2 éves lesz és ő is konyhát kap. Nagyon tud főzőcskézni olyan aranyos. Már ki is néztem neki viszonylag elfogadható áron van.

[link]

2010. okt. 12. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 évesem is babakonyhát kap, ha sikerül addig megcsináltatni. Épp most keresem a házilag készített bútorokat mintának.
2010. okt. 12. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Bocsi de nekem 3éves kisfiam van de ha nem haragszol meg leírom hogy mit szeretnénk neki venni karácsonyra:

-Lego töménytelen mennyiségben:)+autó

Jelenleg erre vágyik nagyon!:)

2010. okt. 12. 23:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, nem haragszom hogy a fiús anyukák is leírják a kívánságaikat. háááátha....
2010. okt. 13. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom ugyan még csak 1,5 éves lesz karácsonykor, de mi már most veszünk neki egy játékkonyhát és egy ugrálóvárat!

2010. okt. 15. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 és fél éves lesz karácsonykor.Mi vagy szupermarketet veszünk neki vagy ébredő napocska pónit.A szupermarket hasonló mint a babakonyha csak bolti dolgokat tartalmaz pl:zöldség,gyümölcs,kosár,számológép.Babakonyhája már van és nagyon szereti.
2010. okt. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!