Gondolkodtok már karácsonyi ajándékon?
Az én lányom 1,5 éves lesz karácsonykor.
Imád babázni, ringatja, betakarja, szóval a mostani cipősdoboz ágy helyett megkérem apát, készítsen fából egy ágyikót neki. Ezen kívül mindenképpen szeretnék neki valamilyen hangszert, mondjuk xilophont (furulya, csörgődob már van).
3,5 évesnek:
- ha mondjuk jár oviba, akkor valamilyen királylány ruhát (vagy amit szeret) is kaphat, jól jön majd farsangra,
- nyomda,
- gyurma,
- kicsiknek való puzzle (akár mágneses),
- hintaló,
- tornamatrac,
- gyerekfotel,
- készíthetsz neki memóriakártyát a kedvenc mesefiguráival, családtagok képeivel, stb...
A nagyobb gyerekeknek egyedi tányéralátétet gondolok az idén készíteni.
Karácsonyra már majdnem 2 éves lesz és ő is konyhát kap. Nagyon tud főzőcskézni olyan aranyos. Már ki is néztem neki viszonylag elfogadható áron van.
Bocsi de nekem 3éves kisfiam van de ha nem haragszol meg leírom hogy mit szeretnénk neki venni karácsonyra:
-Lego töménytelen mennyiségben:)+autó
Jelenleg erre vágyik nagyon!:)
Szia!
Kislányom ugyan még csak 1,5 éves lesz karácsonykor, de mi már most veszünk neki egy játékkonyhát és egy ugrálóvárat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!