Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik eddig oltást...

Kismamák, akik eddig oltást nem akarták beadatni, most sem gondolkodtok el rajta? Nemtudom mit tegyek!

Figyelt kérdés
félek!!!!!!!!!!Mert most ki tudja mi lessz azokkal is akik fexenek, és altassák őket, túl élik e ugyan?
2009. dec. 2. 20:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Németországban dolgozik a férjem!Honnan veszed ,hogy ott nem oltatnak?A főnöke külön kérése volt,hogy oltasson!!Ott is oltatnak az emberek!
2009. dec. 3. 07:04
 12/23 anonim ***** válasza:

Én sohasem szedtem gyógyszereket, nem kaptam oltásokat és nem is igen volt bajom. Ha most lenne egy orvos aki arra a kérdésemre, hogy a BABÁVAL mit tehet az oltás értelmesen és logikusan, nem kikerülve tudna válaszolni, beoltatnám magam. Eddig akárkit kérdeztem, mind azt mondta, hogy a mellékhatások elenyészők azzal szemben, ha megkapnám a vírust. Jelzem, NEM a vírustól, NEM a higanytól és NEM a fejérjétől tartok, hanem azoktól az anyagoktól amik ezek mellett vannak az oltóanyagban és senki nem tud róluk semmit. Hogy állíthatják, hogy nem árt, ha nem tudják mi van benne??? Évek múlva nem nekik kell majd foglalkozni, ápolni, kezelésre járatni az esetleg (pl.) autista gyerekemet!!! Akkor majd ráfogják a génekre, vagy bármi másra, de az oltás biztosan nem lesz köztük...

Tehát ne értsetek félre: én is oltatnék, de nem nyugodtam meg és a LEHET miatt nem adatok magamnak olyat, ami miatt már BIZTOS aggódhatok. Ez az én véleményem, nem térítő szándékkal írtam, megértek mindenkit aki fél a betegségtől, én is félek. Csak nem ez az egyetlen.

30 hetes kismami

2009. dec. 3. 07:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Már több szakértő is nyilatkozott arról, hogy nem okoz gondot a 12. hét után a magzatnál, sőt arról is, milyen nagy kockázatú, ha nem oltatatsz. Ez is egy a sok közül:

[link]

2009. dec. 3. 07:13
 14/23 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 07:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Ezt a linket már bemásoltam és ezek után kérsz szakmai tanácsot?Ha ennél többet akarsz miért nem keresel fel egy szakmai nagy tudást?Azt hittem ez válaszol a kérdésekre és nem értem mi kell még azoknak akik nem hisznek?Volt már haláleset,a szakma is az oltás mellett van mit szeretnétek még,hogy garantálja valaki,hogy 15 évesen egészséges lesz?Ha megkapod a betegséget ki válla garanciát hogy nem lesz baj?A testedben lesz a vírus csak nem elölt formában az miért jobb a babának?
2009. dec. 3. 07:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt pontosan tudod mi van a kötelező oltásokban amire hamarosan elviszed a gyereket ha megszületik!Azt viszont elmondják részletesen mit kapsz ha elkapod a h1n1-et,az miért nem számít?Attól miért nem féltek,nem értem ezt a logikát!
2009. dec. 3. 07:42
 17/23 anonim ***** válasza:

A linkeket köszönöm. Az RTL klubos nem mond semmit, nincs benne szó arról ami engem aggaszt.

Az M1-es Czeizel-féle már inkább, de ott érdekes, hogy amikor a nőgyógyász elkezd beszélni arról, hogy a kismamákat diferenciálni kell veszélyeztetettség szempontjából, hirtelen a Czeizelt kezdi kérdezni a riporter... Később fél mondatban elmondhatja az álláspontját, ami az, hogy aki el tud különülni a társadalomtól az nem tartozik azok közé akiknek kifejezetten ajánlják az oltást. Az összetételről itt sincs szó, és arról sem, hogy a BABÁNAK mit tud okozni. Viszont azt itt is elmondják, hogy az oltásokat eddig nem nagyon adták kismamáknak. Én értem, hogy ez most más betegség, tényleg aggódom én is, HA elkapom lehet bánni fogom, hogy nem adattam be, de egyelőre nem vagyok meggyőzve és Nektek nem is ez a dolgotok, ettől függetlenül köszönöm még egyszer a linkeket. Megkérdezek még pár orvost.

2009. dec. 3. 08:30
 18/23 anonim ***** válasza:
7:42-es válaszolónak: nem, nem tudom mi van a kötelező oltásokban, de ezt le is írtam, hogy ezzel is tisztában vagyok, viszont ha lehet egyel kevesebb esély arra, hogy beteg legyen a gyerekem akkor azt megpróbálom megtenni. A kötelező oltásokról is sokat olvastam, azt se kellett volna...
2009. dec. 3. 08:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Az a kismama, akinek császárral megszüleszették a babáját, válságos állapotban van:-((
2009. dec. 3. 10:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi is azért adatjuk be az oltást,hogy egy eséllyel csökkentsük a veszélyt ami súlyos következményekkel jár ránk nézve!
2009. dec. 3. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!