4-5-6 hetes kismamik, van kedvetek beszélgetni?
Kedves Kérdező!
A holnapi szurkolásomat kérem péntekre átrakni, az orvosom szólt, hogy műt, és legyen péntek reggel(addig majd valahogy nem őrülök meg). 8-)))
Gratulálok szivsza!
3-8: Sajnálom, szorítunk nektek!!! Nem lesz semmi baj!!!
ha dec. közepén szedted, akkor lehet, hogy még a fogantatás előtt, nem?! Meg aztán pár napig még "vándorol" aztán kezd csak beágyazódni... 8-)))
Áááá... Biztos minden rendben van vele!
Eszti
Sziasztok! :) 3/8 vagyok:))
Hát ha utolsó mensim nézzük akkor 6hetes lennék, de szerintem 4hetes körül lehetek.. Elég rendszertelen volt a mensim, szoval most így ezzel nyugtatom magam.. Mert akkor az antibiotikum sincs annyira képben :)
Egyébként szerintetek az normális, hogy egyáltalán nincs etvagyam? Es ha eszek valamit nagy nehezen akkor utána fáj a gyomrom, puffad, ég is picit..??
Majd irjatok mi volt a dokinál :))) remélem mindenkinél minden rendben van! :)
szia!
A 11. vagyok. Nekem is alig van étvágyam, de ma reggel leerőltettem a kaját és az ebéd is lement, de nehezen. Nekem gyomorsavam van. Főleg reggel vagyok szarul, de napközben is előjön, meg este és éjjel is. Hát izgulok, mert én meg holnap megyek orvoshoz. Aki még nem volt vagy ezután megy annak is szorítok. :)
Sziasztok!
(Nemtudommár hányas vagyok, első biztos... meg... 8-))) )
Az étvágy dolog szerintem is normális, én is úgy könyörgöm magamba az ebédet, ráadásul rendszeresen kell ennem, mert ir-re szedem még a merckformint, holnap majd megbeszélem a továbbiakat az orvosommal. (Ma helyett holnap megyek)
Nekem a szédülés rosszabb tünet - bár azért ez sem semmi - főleg mikor a pici után kell szaladnom! 8-D
Remélem egyébként mindenki jól van?!
Sziasztok!
Jól hangzik a fórum gondolat, de akár itt is maradhatunk.
Én vagyok Eszti, a 9 hós fiammal.
Tegnap voltam uh-on.
Hát olyan 5 hetesnek tippeltek, de jövőhéten vissza kell menni több okból is:
- még nem volt szívhang
- a petezsák mellett volt valami, ami vagy haematoma (vagy csak én értettem annak, mert előzővel is volt, és beparáztam)
- de ami valószínűbb a másik embrio éppen felszívódásban van.
Minden esetre Duphaston + pihenés (háháh... mert az olyan egyszerű)
és várni kell jövő hétig.
Felkértem az orvosomat, aki már hivatalosan is az orvosom, nála született a fiam, ügyeletben, vele nem volt orvosom. Most nyugodtabb vagyok így.
Egyébként a tüneteim csak erősebbek a gyógyszer óta, de ne értsetek félre, én örülök neki!!!! Sokkal jobb émelyegni, széedelegni mint a fiammal, hogy elmúltak a tüneteim és véreztem 2 naponta. 8-(
Veletek mi a helyzet?
Eszti
U.i.: Egyébként én tudok egy fórumot amiben benne vagyok ha úgy döntene a tisztelt plebsz, hogy szeretne csatlakozni. Mindenki ennyi idős babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!