4-5-6 hetes kismamik, van kedvetek beszélgetni?
Szia!
Nekem van kedvem! 8-) 2. baba lesz, már 1 hete + -t teszteltem. Elvileg csütörtökön megyek orvoshoz...
Kedves kérdező? Veled mi a helyzet?
Kedves kérdező!
Mikor voltál dokinál? Úgy értem, ha véletlen tudod, hány nappal a fogantatás után, vagy... valami közelítő időpontot...
Nekem dec. 10-től számolják a ciklusomat, (igazából okt 16-án volt meg utoljára...)mert biztos, hogy 23-án fogant.
Viszont mennem kell hamar, mert elsővel véreztem, és valószínű most egyből gyógyszert kapok...
No lényeg: Az érdekelne, hogy kb hány napos(hetes) lehetett a terhesség mikor még nem volt embrio, szívhang.
Köszönöm!
Szia.
Nekem dec. 8-án volt az ut. mensi. Jan 4-re vártam a következőt.
Érdekesen éreztem magam dec. ut. napjaiban, és 2-án csütörtökön elkezdett fájni a mellem, de oldalt, amolyan izomlázérzés volt. Ezért vettem tesztet du-án, és lám du megisnéztem, és pos. lett erösen.
Másnap reggel is.
Naptár szerint 5 hetes vagyok.
Mi nem terveztünk babát, van 2 gyermekünk. De ha minden ok , nagyon örülünk neki.
Én csütörtökön megyek orvoshoz.
Volt már egy méhenkívüli, és szerenék megnyugodni.
Én összevisszaérzem magam, de többnyire az émelygést érzem leginkább, meg talán álmossabb vagyok, vagy csak lustibb :-)
"D"
Kedves Kérdezö!
Te hogy érzed magad?
2 gyermeked van? Mennyi idösek?
Nekünk 5, ill. 1.5 é.
"D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!