4-5-6 hetes kismamik, van kedvetek beszélgetni?
Sziasztok!
Nekem is dec. 8.-án volt az utolsó menzesz, 5.-én kellett volna megjönnie, 6.-án csináltam egy halvány pozitívat, majd következő nap egy erősebbet is. most pénteken, 17-én kell orvoshoz mennem, remélem minden rendben lesz... :)
2 hete hányingerem van, fájnak a melleim.
Ja és a 3. babám lesz.
Első, és ötödik vagyok:
Honnan valósiak vagytok?
Mi Szegedről. (9 hós fiú.)
Szerintetek csütörtökön hallható lesz már szívhang?
Én most nagyon "félszben" vagyok, mert egyrészt még kicsi a fiam, és bennem van, hogy remélem minden rendben lesz, mert vele az első harmadot majdnem végig kellett feküdnöm, mert véreztem, és mi van ha most is... Sőt! Mi van ha be kéne feküdnöm?!
Tudom, nem vagyok normális, de ha már így összegyűltünk, tudnátok valami biztatót mondani?
Köszönöm: Eszti
Köszönöm, hát igyekszek. Szerintem holnap már nyugodtabb leszek, mikor megjártam az orvost.
Ti hogy vagytok ma?
3-as 8-as, majd megírod mit mondott az orvos?
Eszti
Sziasztok Mindenki! Dec 12.-én volt utolsó menzesz.Nem sejtettem,hogy baba lesz,amúgy van egy 6 éves kiscsajom :)
Már január első hetébe érzetem a tüneteket,de nagyon enyhén és görcsöltem is,úgyhogy felismertem itt valami van :) A teszt azonnal 2 csíkos lett,a férjem nagyon örült és a kislányunk is.Pénteken megyek először dokihoz,nagyon izgulunk,hogy minden rendben legyen vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!