5 hetes kismamik lenne kedvetek beszélgetni?
Szia!Mi a második babánkat várjuk,a jövőhéten készülök dokihoz megenni hátha lát már szívhangot is.Biztos a mi biztos alapon Ultrogestant szedek.Én néha émelygek és néha nagyon fáradtnak érzem magam.Ugyan olyan eddig minden mint a lányomnál volt....:))
Mióta próbálkoztok?Gondolom nagy most az izgalom!Mikor volt meg az utolsó menstruációd?
Első válaszoló vagyok.
Igen, izgulunk, és óvatosbbak vagyunk, mert két angyalkánk fent van a mennyben. :-(
Elég régóta próbálkoztunk. November 7-én volt.
És neked könnyen összejött első babád? Második is? Utolsó mensid? Mennyi idős a kislányod?
Kislányom most 17 hónapos,Ő a hetedik hónapban fogant.A kis tesó pedig az elsőben!:)))Ha minden igaz 2 év lesz közöttük!Nekem utoljára November 5.-én volt meg utoljára.Nem sok különbség van közöttünk.:)
Kedves második,remélem és kívánom hogy probléma mentes terhességed legyen,természetesen mindannyiunknak ezt kívánom!!!!!!!!!!!
Köszönöm szépen! Akkor hárman vagyunk, akik 5 hetesek! :-)
De jó! Még mindig nincsenek tüneteim. Remélem, ez még normális... Bár szeretném megtapasztalni :-p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!