Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
úgy van! :)))új hónap, új lehetőség! ;)
majd azért jelentkezz, ha újság lesz! :D
áh, nem hiszem, akkor már a teszt mutatna valamit. rávárok még vagy 2 napot, aztán csinálok még egy tesztet, de nem reménykedek, mert akkor már nem nagyon voltunk együtt :(
amúgy más tünetem nincs. ma érkezik a teám, alig várom, hogy megjöjjön és elkezdhessem inni.
amúgy én 5 nap késéssel számolok, max. annyival később lehetett az ovum.
majd jelentkezek én is, ha lesznek fejlemények :)
Nekem ma 37,7 volt a hőm, szóval megint beteg lettem...
2 napja megállás nélkül fáj a fejem, de a teszt ma negatív volt...Úgyhogy várom nagyon a mensit!
Nem, de keddre legkésőbb meg kellene már, ha a pozi lh-teszttől számolok 14 napot.
Tegnap este óta fájdogál a hasam, szerintem meg is fog jönni holnap. Vagyis remélem.
Aztán elkezdem inni a teát, mérem a hőmet, időben elkezdem az lh-tesztet (hisz addig kell inni a cickafark teát, aztán meglátjuk, mi lesz.
De jó, hogy neked már egy hét múlva kb újabb peteérésed lesz! Én meg akkor leszek túl kb a mensin...
Na de sebaj, hátha a cicka lerövidíti a ciklusom.
Jobbulást Nektek is!
Feltétlen írj, ha újság van! :)
Drukkolok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!