Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Figyelt kérdés

[link]

32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu

szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?

A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.

2014. jan. 6. 21:15
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/202 A kérdező kommentje:

úgy van! :)))új hónap, új lehetőség! ;)

majd azért jelentkezz, ha újság lesz! :D

2014. jan. 22. 13:04
 122/202 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen. :) nalad azota fejlemeny?
2014. jan. 22. 14:10
 123/202 A kérdező kommentje:
mai hőm még mindig 36,9+iszonyat bő mennyiségű tejcsi folyás.szóval tuti későn volt ovum,s ezért késik
2014. jan. 23. 07:07
 124/202 anonim ***** válasza:
Ebből még simàn lehet baba. Én onnan is sejtettem hogy megjon, hogy nagyon "szàraz" voltam mar aznap. Nekem meg pecsetelosen meg megvan picit . Jol elhuzodik. Dilis egy honap volt.
2014. jan. 23. 10:35
 125/202 A kérdező kommentje:

áh, nem hiszem, akkor már a teszt mutatna valamit. rávárok még vagy 2 napot, aztán csinálok még egy tesztet, de nem reménykedek, mert akkor már nem nagyon voltunk együtt :(

amúgy más tünetem nincs. ma érkezik a teám, alig várom, hogy megjöjjön és elkezdhessem inni.

amúgy én 5 nap késéssel számolok, max. annyival később lehetett az ovum.

majd jelentkezek én is, ha lesznek fejlemények :)

2014. jan. 23. 13:30
 126/202 anonim ***** válasza:
Ugy néz ki végre elàllt a mensim. Elég érdekes volt. Na mindegyj . Megjöttek az ovutesztek. Mérem a hőmet. Reméljük ez a hónap sikeres lesz. Kivàncsi vagyok nàlad mi lesz :)
2014. jan. 24. 12:04
 127/202 A kérdező kommentje:

Nekem ma 37,7 volt a hőm, szóval megint beteg lettem...

2 napja megállás nélkül fáj a fejem, de a teszt ma negatív volt...Úgyhogy várom nagyon a mensit!

2014. jan. 24. 15:22
 128/202 anonim ***** válasza:
Jobbulast! Mi is most gyogyulunk ki a megfazasbol. Mensid megjott azota?
2014. jan. 25. 10:31
 129/202 A kérdező kommentje:

Nem, de keddre legkésőbb meg kellene már, ha a pozi lh-teszttől számolok 14 napot.

Tegnap este óta fájdogál a hasam, szerintem meg is fog jönni holnap. Vagyis remélem.

Aztán elkezdem inni a teát, mérem a hőmet, időben elkezdem az lh-tesztet (hisz addig kell inni a cickafark teát, aztán meglátjuk, mi lesz.

De jó, hogy neked már egy hét múlva kb újabb peteérésed lesz! Én meg akkor leszek túl kb a mensin...

Na de sebaj, hátha a cicka lerövidíti a ciklusom.

Jobbulást Nektek is!

Feltétlen írj, ha újság van! :)

Drukkolok! ;)

2014. jan. 26. 17:59
 130/202 anonim ***** válasza:
Most en is rendesen vezetem a homet+vegig ovutesztelek. Pentek lesz ovu elmeletileg. Sajnalom hogy ilyen hosszu a ciklusod. En is alig vartam hogy tul legyek a mensin. Nagyon jo lenne ha vegre sikerulne. Most vegul ugy dontottem csak actival max ot szedek. Benne van minden. Nem is tesztelsz holnap? Szurkolok nagyon!
2014. jan. 26. 18:56
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!