Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Igen, nem semmi, hogy ilyen hamar egyértelmű pozi a teszt! ;) Hál'Istennek!
Nekem szerintem vagy ma éjjel vagy holnap leszs szerintem az ovum, mert tegnap du már megjelent egy közepes erősségű második csík, ma reggel meg erősödött kicsit. Úgyhogy ma is teszünk a siker érdekében! :)
Ja, folsavat szedsz?
Ha nem, szerintem mindenképp érdemes lenne elkezdened szedni!
Meg javasolják a palástfű teát, hogy tuti ne legyen baj a 12. hétig.
actival maxot szedek abban benne van minden. egész nap hányingerem van :( ma ejszaka jön haza apa meglesz a nagy öröm :))
ovutesztet este kell csinálni nem? bár én mindig délelőtt 11 körűl csináltam és jót mutatott :)drukkolok!
Én ott vagyok,ahol a part szakad :(
Tegnap du már két csíkos volt (előtte végig 1), ma reggel erősebb, most délután meg jóval halványabb.
Ismét nem tudom eldönteni, hogy a reggeli pozi-e vagy sem. Elég halvány már mindkét csík, de talán a 3 közül a legerősebb.
Szerinted?
Ha reggel felmászik a hőm, akkor gondolom az, ha nem, akkor meg csak próbálkozik a szervezetem. Vagy én már nem is tudom...
Íme a kép:
szia! ezek még negativak! de erősödnek, tehát most kéne holnap vagy holnapután 2 erős csíkosnak lennie! mindenesetre próbáljatok meg együtt lenni! mi előtte elkezdtük amikor ilyen volt a tesztem és minden nap együtt voltunk! meg is lett a gyümölcse épp olyan hányinger kerget alig élek :( :)
apa reptéren szerintem éjfél körül hazaér :) alig birtam ma már hogy ne mondjam meg! :D
Na hogy fogadta APA? :)
Biztos volt öröm a köbön! ;)
Amúgy nekem ma reggel megint egyformának tűnő lett a két csík, s a hőm 36,8.
Ilyen a görbém. Én pozitívat írtam a tegnapi tesztre, kíváncsi vagyok, marad-e ilyen magas vagy csak kiugrott.
Itt a görbém:
szia! nagy az öröm! úgy meglepődött. bár titkon sejtette :) voltam ma nődokinál. mivel vetéltem ezért mentem hamar. 13. dpon vagyok. 10mm szép nyálkahártya, benne látott egy pici gyűrűt (abbol lesz a petezsák) holnap reggel béta hcg re kell mennem és majd hiv hogy kezdjem e szedni megint a duphastont vagy nem kell. de kiirta ha véreznék legyen receptem. jövöhét pénteken megkeresi a petezsákot, ha minden rendben lesz. nagyon izgulok. a görbéd alapján ma hajnalban lehetett ovud. mindenképp bujjatok össze!!
szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!