Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Figyelt kérdés

[link]

32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu

szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?

A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.

2014. jan. 6. 21:15
 191/202 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi hogy nem voltam. Van fejlemeny nalad?

Mi ma vagyunk 10+4 hetesek. Voltunk uh-on. Ficánkolt a kis dragam. Kezdenek mulni a rosszulletek. :)

2014. ápr. 3. 16:18
 192/202 A kérdező kommentje:

Élvezd a terhességet! Nekünk még mindig nem jött össze, de most eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel. Próbálok tényleg abszolút nem rágörcsölni...

Ti vigyázzatok magatokra! :)

2014. ápr. 9. 18:54
 193/202 anonim ***** válasza:

szia! miujsag, hogy vagy? baba ?

mi azota a 25. hetet tapossuk. kisfiam lesz. :)

2014. júl. 9. 09:25
 194/202 A kérdező kommentje:

Örülök Nektek! :) Nekünk még mindig nem jön a kistesó :(((

Ha most is megjön, 1000 %, hogy orvoshoz fordulunk :(

Ti vigyázzatok magatokra ebben a melegben! :D

2014. júl. 13. 13:36
 195/202 anonim ***** válasza:
Szia! Mizu? Remelem sikerult azota a kisteso! En mar 34+4 tartok. Nemsoka finish :) bar sajna vegig kell fekudnom, mert kinyilt a mehszajam es kemenyedek. Meg 2 het es nem koraszulott.
2014. szept. 18. 12:14
 196/202 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó!!! :)

Huh, de furi: már eltelt annyi idő, hogy simán szülhetnék én is. De sajna nekünk még mindig semmi. Lassan letelik az egy év, a köv. ciklus már gyógyszeres lesz azt mondta a doki, mert továbbra is, bár megreped a tüszöm, nagyon nehezen, többszöri próbálkozásra, s nagyon hosszúak a ciklusaim :(

Te most már nagyon vigyázz magatokra!!! A nagy napról feltételen tájékoztatss! ;)

2014. okt. 2. 15:09
 197/202 anonim ***** válasza:

Szia! Koszike! Ugy nez ki, hogy 20.-an inditjak a szulest, ha addig nem bujik ki. :) mar nagyon varom. Szoritok, hogy sikeruljon!!! :))

Feltetlen irok, ha megszuletik a kisfiam.

2014. okt. 3. 14:54
 198/202 anonim ***** válasza:
Szia! 10.10.-en megszuletett a kisfiam. :) remelem sikeres honapotok lesz!Drukkolok!
2014. okt. 12. 18:36
 199/202 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok!!! Még csak most láttam! Remélem olyan a babázás, mint vártam, s a kicsikéd tündéri baba! :)))

Hogy hívják? Könnyen megszülted?

2014. nov. 14. 15:15
 200/202 A kérdező kommentje:
Gondoltam, megírom, hogy le legyen zárva a topic, hogy majd 1,5 év után egy ismét hosszúra nyúlt ciklus után, betegségek és egyéb akadályok miatt 2szeri együttlét után spontán sikerült teherbe esni! :) Felfoghatatlan!!! Nem mértem a hőmet, nem lh-teszteltem, úgy hittem mensesz előtt vagyunk együtt, szóval nem görcsöltem rá. Mint kiderült 3 nappal az együttlét után volt csak a pém, s mégis sikerült! Még most sem hiszem el, érthetetlen. De nagyon örülök! :)))
2015. febr. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!