Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Figyelt kérdés

[link]

32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu

szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?

A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.

2014. jan. 6. 21:15
 151/202 A kérdező kommentje:
De pontos a szervezeted! Megint a ciklus 13. napján volt pé-d! :) Nem semmi!
2014. febr. 6. 12:57
 152/202 anonim ***** válasza:
Tényleg : D ez fel sem tunt. Hogy vagytok?
2014. febr. 6. 14:26
 153/202 A kérdező kommentje:

Holnap már itthon lesz a férjem, de nagyon le van gyengülve. Jobban van, de nem százas még mindig :(

Szerintem nekünk ez a hónap elúszik, de majd meglátjuk.

Olyan jó Neked, te pár nap múlva már hcg-tesztelhetsz!

Remélem, sikeres lesz ez a ciklus! ;)

Írj,ha vmi van!

Én nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz pozi az lh-teszt...Ma délután csinálom az elsőt szerintem, s ezután minden nap.

2014. febr. 7. 14:44
 154/202 anonim ***** válasza:
Az a legfontosab, hogy meggyógyuljon! Kivàncsi leszek az lh tesztjeidre! Zöld szînűek? Mert nekem az még sosem tévedett. A hőm nagyon szép. Ma megint felment mostmàr 36,9 :) tegnap este óta bedurrantak a melleim és szurlàl a hasam. Remélem sikerűl ez a hónap. És ha úgy adódik nektek is! Szurkolok!
2014. febr. 7. 18:18
 155/202 A kérdező kommentje:

Na mi újság?

Nekem hál'Istennek jobban van a férjem, már egyre több mindent eszeget, de a hangulata jó! :)

Nekem végre alacsonyabb a hőm: 36,5.

Ami idegesít, hogy ma vagyok a 14. napon, a teszt negatív volt tegnap, szóval ismét nem lesz 28 napos a ciklusom, pedig iszom rendesen a teát.

Még nem tudtunk együtt lenni a párommal, hisz itthon sem volt, meg nem is lett volna ereje hozzá:( De a ma estében már reménykedek!:)))

2014. febr. 10. 08:28
 156/202 anonim ***** válasza:
Szia! Ma reggeli tesztem pozi! :)))) dpo. 11. Hazaerek irok es mutatok kepet!
2014. febr. 10. 08:45
 157/202 anonim ***** válasza:
2014. febr. 10. 10:05
 158/202 anonim ***** válasza:
Ma elutazott a parom. Szerda hajnalban jon haza. Addigra remelem meg erosebb tesztem lesz es valentin napos kepeslapba atadom egy jo kis szoveggel. :) szerintem kiugrik a borebol az oromtol. Alig birom ki h ne mondjam el neki. Reggep dugdostam a tesztet meg ne lassa :) remelem minden rendben lesz es ezt a babat nem vesztem el. Baratcserje meghozta a hatast. Olyan hihetetlen. Orulok hogy jobban vagytok. Kivi vagyok mikor lesz pozi az ovuteszted. Nagyon szoritok!
2014. febr. 10. 11:09
 159/202 anonim ***** válasza:
2014. febr. 10. 12:11
 160/202 A kérdező kommentje:

Jaj, de jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratula!:)))

Nos, mondjuk ennyi összebújásnak meg kellett, hogy legyen az eredménye! ;)

Szerintem még barátcserje nélkül is!

De a lényeg, hogy most már tényleg minden rendben legyen!!!

Jaj, tényleg nagyon örülök!:D

Nekem tegnap tojcsi nyákom volt, s végre mi is összebújhattunk újra! ;) Az ovu-tesztem sajna még mindig full negatív :( Kíváncsi vagyok, mikor lesz pozitív. Ma vagyok a 15. napon.

Azért én még írok, ha újság lesz velem! S remélem, Te is megírod, hogy fogadta a férjed az örömhírt!:)

Vigyázz magatokra!

2014. febr. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!