Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Holnap már itthon lesz a férjem, de nagyon le van gyengülve. Jobban van, de nem százas még mindig :(
Szerintem nekünk ez a hónap elúszik, de majd meglátjuk.
Olyan jó Neked, te pár nap múlva már hcg-tesztelhetsz!
Remélem, sikeres lesz ez a ciklus! ;)
Írj,ha vmi van!
Én nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz pozi az lh-teszt...Ma délután csinálom az elsőt szerintem, s ezután minden nap.
Na mi újság?
Nekem hál'Istennek jobban van a férjem, már egyre több mindent eszeget, de a hangulata jó! :)
Nekem végre alacsonyabb a hőm: 36,5.
Ami idegesít, hogy ma vagyok a 14. napon, a teszt negatív volt tegnap, szóval ismét nem lesz 28 napos a ciklusom, pedig iszom rendesen a teát.
Még nem tudtunk együtt lenni a párommal, hisz itthon sem volt, meg nem is lett volna ereje hozzá:( De a ma estében már reménykedek!:)))
Jaj, de jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula!:)))
Nos, mondjuk ennyi összebújásnak meg kellett, hogy legyen az eredménye! ;)
Szerintem még barátcserje nélkül is!
De a lényeg, hogy most már tényleg minden rendben legyen!!!
Jaj, tényleg nagyon örülök!:D
Nekem tegnap tojcsi nyákom volt, s végre mi is összebújhattunk újra! ;) Az ovu-tesztem sajna még mindig full negatív :( Kíváncsi vagyok, mikor lesz pozitív. Ma vagyok a 15. napon.
Azért én még írok, ha újság lesz velem! S remélem, Te is megírod, hogy fogadta a férjed az örömhírt!:)
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!