Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
De jó, nagyon örülök!:)
Tessék maximálisan odafigyelni magadra! ;)
Nekem most délután szinte folyamatosan, erőteljesen szurkál a jobb oldali petefészkem környékén...
Amennyire haragudtam az xepil tesztre :D most csinàltam. Ugy szeretnem ha nektek is sikerulne! Nekem is szurkalt a petefeszkem erre most nagyon emlekszem. :)
Szió!
Minden rendben? Hányinger elmúlt? Felfogtad már az új állapotot? ;) Nekem anno beletelt kis időbe, míg igazán tudatosult bennem, hogy hamarosan megváltozik az életem. :)
Amúgy az én görbém szépen alakul. A múlt havi viszonylag lapos görbém helyett most elég szép íves.
Tegnap óta fájdogál a hasam, ma délután rendesen éreztem hasszurkát,meg enyhe görcsöket délelőtt.
Jaj, nagyon reménykedek. De nem élem bele magam, mert eddig is tapasztaltam hasonlókat, aztán meg pofára estem. A mellem nincs bedurranva jobban, mint eddig, de a bimbók érzékenyek (mondjuk nem annyira, hogy ne tudnék aludni vagy ilyesmi- pont ez aggaszt). 5-6 nap múlva úgyis meg kell jönnie, akkor majd kiderül.
Vigyázz magatokra! ;)
Szia! Megjöttünk! 9,8 mm petezsàk +2,2 mm szikhólyag :) 4+6 hetes meretei tökéletesek. Pici pulzàlàst is làtott. Jövőhét csütörtökön megnézzük újra. Feléd helyzet? Mikor tesztelsz?
Kicsit azért irigyellek :) De nem rossz szándékkal!!!
Örülök, hogy minden rendben, jövő héten már lehet a szívhangját is hallhatod, ami annyira megható!!!
Bár én is átélhetném újra!
Ma teszteltem, de negatív lett. Mondjuk, ha tényleg 2 nappal később volt ovum, mint ahogy a rendszer behúzta, akkor nem is csodálom. De ma reggel épp 37 volt a hőm. Ami nem alacsony, de a szép ív így elindult lefelé. Azért még bízok benne, hogy holnap nem csökken tovább. Elvileg 3-5 nap múlva kellene megjönnie.
Igazából fel vagyok készülve arra, hogy most sem sikerült...
De majd meglátjuk!
Neked legyen sok örömöd a terhességben!!! :)))
Sajnos folyamatosan csökken a hőm :( Még mindig cl felett van, de már csak 36,85. Most néztem, hogy ma vagyok a 29. napon, 13. dpo, szóval holnap vagy holnap után meg is fog jönni, úgy látom. A hasam is fájdogál...
Hát meg nem gondoltam, hogy a kistesó ilyen nehezen fog összejönni.
Egy órája megjött :(((
Kicsit el vagyok keseredve...
De jó a rosszban, hogy a ciklusom lerövidült, mert 15+14 napos volt, 29. napra megjött. Csak jó a cickafark tea. A múltkor majdnem ilyenkor volt pém!
Szóval iszom tovább, most már apa is meggyógyult, hátha strapabíróbbak lesznek a kis katonák! :)))
Téged már más dolgok fognak foglalkoztatni, de ha esetleg a jövőben mégis összejön a baba, akkor még írok!
S Te is írhatsz, ha esemény van, akár privátba is. Vagy ha bármilyen kérdésed lenne, szívesen segítek, ha tudok.
Minden jót Nektek!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!