Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Értelmeznétek ezeket a teszteket?

Figyelt kérdés

[link]

32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu

szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?

A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.

2014. jan. 6. 21:15
 171/202 A kérdező kommentje:

Most csináltam meg az ovu-tesztet, szinte full negatív. Szóval nem erősödik, hanem épp halványodik!

Az 1., 3., 5. azok délutáni tesztek, a 2., 4. pedig tegnap ill. ma reggeli. A reggeli miért erősebb?

Most vagy nem volt végül ovum, vagy 11/12-én volt szerintem.

Kíváncsi vagyok a reggeli hőmre!

2014. febr. 13. 17:15
 172/202 A kérdező kommentje:
2014. febr. 13. 17:18
 173/202 anonim ***** válasza:
szia! hát érdekesek a tesztjeid. hol erősebb hol halványabb. nemtudom mi zajlik nálad. annyit tudok tanácsolni, hogy kérjél dokitól hormonsort. abból kiderűl volt e ovud. nekem a 21. napon csinálták. vagy ezek a fajta tesztek nem jók. nekem a zöld színű volt és mindig jót mutatott. voltam ma vérvételen délutánra lesz meg a béta hcg eredmény. kicsit görcsölget néha a hasam , de gondolom ez normális jelenség. viszont hányinger az van rendesen. ma reggeli tesztem is pozi. legyetek együtt minnél többet az a biztos! szorítok!
2014. febr. 14. 11:01
 174/202 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt kapta apa amikor hazajött :)

2014. febr. 15. 07:24
 175/202 A kérdező kommentje:

Na, ezek tényleg egyértelműek! :)))

Én sajna nem állok ilyen jól:(

Tegnap ismét lement a hőm 36,6-ra, ma meg 36,9-cel ébredtem. Így a múlt hónapban nem "ugrált"...

Nem gondoltam volna, hogy ilyen "macerás" lesz ez a kistesó-történet :(

2014. febr. 15. 10:35
 176/202 A kérdező kommentje:

Remélem, jól vagytok! :)

Azóta nálunk is van egy kis fejlemény: túl vagyok az ovun! :)))

Legalábbis a ciklus.hu is behúzta, oda, ahol én is gondoltam. Lehet, nálam az lh-csúcs alacsonyabb az átlagnál, azért voltak olyan halvány tesztjeim.

Ránéznél a görbémre? Ugye szerinted is megvolt az ovu?

[link]

A 2. napon azért rendesen elcsüggedtem, azt hittem, megint csak szórakozik velem az anyatermészet, de sok helyen olvastam, hogy vannak olyanok, akiknél ezen a napon leeshet a hő (akár a cover line alá is), úgyhogy alig vártam a köv. értékeket.

De így szerintem egyelőre minden oké...

Nálad továbbra is fennáll a hányinger?

2014. febr. 16. 18:02
 177/202 anonim ***** válasza:

Szia! Kicsit csökkent a hànyinger, de minden este görcsölget a méhem. Sokat eszek és rengeteget pisilek. Tehàt -1,5 kg nàl jàrok

. Ma reggeli tesztem hiperhamar pozi lett.

Nos a görbéd csodaszép. Jó helyre behúzta! Hasonló, mint amilyen nekem most babàsan :)) szurkolok!!

2014. febr. 16. 18:57
 178/202 anonim ***** válasza:

[link]

Mai tesztem :)

2014. febr. 17. 11:19
 179/202 A kérdező kommentje:

Na igen, ami pozitív, az pozitív :)))

Bár én is szerencsés lennék, s összejönne! Ma is 37 volt a hőm, úgyhogy tuti akkor volt ovum. Együtt is voltunk, igaz nem minden nap. Nos, reménykedek...

2014. febr. 17. 13:37
 180/202 anonim ***** válasza:

Meglett a hcg vervetel eredmenyem. Dpo 13.-o. Vettek le . 270. Gratulalt a laborvezeto :)))

Szurkolok, hogy nektek is sikeruljon!

2014. febr. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!