Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Most csináltam meg az ovu-tesztet, szinte full negatív. Szóval nem erősödik, hanem épp halványodik!
Az 1., 3., 5. azok délutáni tesztek, a 2., 4. pedig tegnap ill. ma reggeli. A reggeli miért erősebb?
Most vagy nem volt végül ovum, vagy 11/12-én volt szerintem.
Kíváncsi vagyok a reggeli hőmre!
Na, ezek tényleg egyértelműek! :)))
Én sajna nem állok ilyen jól:(
Tegnap ismét lement a hőm 36,6-ra, ma meg 36,9-cel ébredtem. Így a múlt hónapban nem "ugrált"...
Nem gondoltam volna, hogy ilyen "macerás" lesz ez a kistesó-történet :(
Remélem, jól vagytok! :)
Azóta nálunk is van egy kis fejlemény: túl vagyok az ovun! :)))
Legalábbis a ciklus.hu is behúzta, oda, ahol én is gondoltam. Lehet, nálam az lh-csúcs alacsonyabb az átlagnál, azért voltak olyan halvány tesztjeim.
Ránéznél a görbémre? Ugye szerinted is megvolt az ovu?
A 2. napon azért rendesen elcsüggedtem, azt hittem, megint csak szórakozik velem az anyatermészet, de sok helyen olvastam, hogy vannak olyanok, akiknél ezen a napon leeshet a hő (akár a cover line alá is), úgyhogy alig vártam a köv. értékeket.
De így szerintem egyelőre minden oké...
Nálad továbbra is fennáll a hányinger?
Szia! Kicsit csökkent a hànyinger, de minden este görcsölget a méhem. Sokat eszek és rengeteget pisilek. Tehàt -1,5 kg nàl jàrok
. Ma reggeli tesztem hiperhamar pozi lett.
Nos a görbéd csodaszép. Jó helyre behúzta! Hasonló, mint amilyen nekem most babàsan :)) szurkolok!!
Na igen, ami pozitív, az pozitív :)))
Bár én is szerencsés lennék, s összejönne! Ma is 37 volt a hőm, úgyhogy tuti akkor volt ovum. Együtt is voltunk, igaz nem minden nap. Nos, reménykedek...
Meglett a hcg vervetel eredmenyem. Dpo 13.-o. Vettek le . 270. Gratulalt a laborvezeto :)))
Szurkolok, hogy nektek is sikeruljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!