Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Reggel írtam telóról, de úgy látom, nem tette be...
Szóval: nagyon sajnálom, ha nálatok mégsincs baba!!! :(((
De amúgy még most sem bírom felfogni: azt mondják, nincs téves negatív. Én 1000%-ig biztos voltam benne, hogy az pozitív. S vártam, h másnap már egyértelműen az lesz!
De azért hátha! Mindenesetre szerintem ne tesztelj addig, míg meg nem jön!
Amúgy nálam detto ugyanaz a helyzet, mint tegnap: talán valamivel erősebb az lh-teszten a 2. csík, de nagyon kevéssel. A hcg. meg negatív.:(
Reggel eljutottam arra a pontra megint, hogy már tuti nem vagyok terhes, úgyhogy akkor legalább jönne már meg, s kezdődhetne az új hónap.
Ez amúgy kikészíti az ember idegeit.
A múlt hónapban is megtréfált a szervezetem, most meg ez a vérfolt úgy látszik ismét csak egy "jó vicc" volt a testem részéről...
Elvileg én csak 21-re nem várom, de már lélekben én is feladtam...
Próbáljunk meg ne idegeskedni, lesz, ami lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!