Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Nagyon biztatató a Te helyzeted is!!! :)))Ha már volt egy halvány 2., az szerintem jó. Állítólag a hcg teszt téves pozit nem mutat!
Nos, nem vagyunk "mintagörbések", az tuti. ;)
Amúgy nekem sem úgy fájnak a melleim, mint ahogy itt sokan írták: kisebb-nagyobb szünetekkel szurkál még mindig, vagy akkor fáj, ha rosszabb testtartásban mélyen sóhajtok. Olyan néha, mintha több kis tű szúródna bele.
Szerintem 2 nap múlva tesztelj megint, ha biztosra akarsz menni! De -megjegyzem- én tuti csinálnék holnap is, mert ilyenkor nem bírok magammal...
Én nem tudom, mikor csináljak hcg-t. Szerintem holnap reggel megint csinálok egy lh-t, s ha az pozitív maradt, akkor még abból a pisiből egy hcg-t.
Max. csalódok, de már olyan jó lenne tudni!
Maximálisan tisztelem és csodálom azokat, akik itt ezt nem értik, mert meg tudták állni, hogy nem tesztelnek csak a nemvárt utáni napokon.
Igen ezzel én is îgy vagyok :) fene se bîrja kivàrni. Nagyon kîvàncsi leszek a reggeli tesztedre. Has szurka nekem is van. Furi ez a hónap..
Én még sose jósteszteltem. Remélem neked bejön. Ovuhoz mar kicsit késő le ne a ciklusodhoz kepest. Bar hallottam mar olyat , hogy valaki mensi elott esett teherbe. Tehat az ovu sem kizart. Kezdek becsavarodni :D 5.-ik próbapkozos honapunk. Parom is mondja ne parazzak. Konnyu mondani :(
Most voltam a mosdóban, a bugyimon folt, nem tudom eldönteni, barna-e vagy piros, mert pont piros a bugyi is rajtam. Megnéztem a méhnyak környékét, "vettem kenetet" és tejfehér színű krém állagú. Akkor ez mi? Jaj, nem akarom, hogy megjöjjön!!!!!!!!
Pláne meg barnázni nem akarok, mert akkor ismét csak a pcos-ra gyanakszok :(
Na de ha megjön, mihelyst elmúlik, felkeresem a dokim, elgagyogom a félelmeimet, ő meg megmondja a tutit.
Oh, azt hittem, azért ilyen korai a komment, mert pozi lett a teszt :( :)
Sebaj! Amíg meg nem jön, addig van ok reménykedni!!! :)
Én nem csináltam, mert egész éjjel hányingerem volt, kávét én sem ittam :)
De az a baj, hogy ez nálam vmi vírus, mert hascsikarásom is volt, ráadásul este már rázott a hideg, de csak 37,3 volt a hőm, így nem vettem be gyógyszert, de reggel már 37,7 volt, így kénytelen voltam. Egyik rosszabb, mint a másik: a láz nem jó, a gyógyszert meg elvileg az első 3 hónapban kerülni kell.
Most azon parázok, hogyha valóban tegnap volt esetleg a beágyazódás, akkor nehogy emiatt a betegség miatt legyen gond! :(((
Amúgy nem barnázok azóta sem, tiszta a folyásom. Az a folt remélem, jót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!