Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Most találtam ezt (az utolsó mondat izgatja fantáziámat):
"A menses utáni néhány napban a hőmérséklet ingadozik akár egész fokokat is. Aztán egyszercsak jön 1-2 nap, amikor nagyon leesik, ilyenkor van a tüszőrepedés, majd az ezt követő pár napban emelkedni kezd egészen 36,8-37 fokig és innentől kezdve minden nap nagyjából azonos a hőmérséklet. Ez normál ciklus esetén is így van, tehát akkor is megnő akár 37 fok körülire a testhőmérséklet!
De nem kell feltétlenül ennyire megnőnie, van, akinél 36,6 fok a magasabb, másnál meg akár 37 fok fölé is mehet, ez teljesen egyéni, érdemes hozzá tudni az előző hónapok adatait is. Ami biztos, hogy ha nem ingadozik a testhőmérséklet nagyokat, hanem nagyjából stagnál, akkor már volt peteérés."
Szerinted?
Ja es azt nem irtam hogy az ovu teszt is lehet rossz. En most direkt 2 fajtaval csinaltam es az egyik mar pozi volt a masik hasonlo eros mint a tied. Ezeknel is van erzekenysegi fokozat,mint a
Terhes teszteknel.
Én is épp tegnap vettem másfajta ovu tesztet, ami hál'Istennek egyértelmű volt végre. Igaz, negatív, de legalább érthető, mert egy csík volt rajta.
Amúgy képzeld a ma reggeli hőm 36,7 volt. Csoda! :)
Megnéztem az előző ciklusban mért hőmet, s ott is a nemvárt előtt 10 nappal volt először magas( s még mensi második napoján is magas volt), pedig hamarabb lehetett a pé. Lehet, hogy nekem később reagál a szervezetem?
A múltkori csak azért nem mérvadó, mert hónaljban mértem minden reggel.
Picit reménykedem, hogy így marad vagy még emelkedik, de nem élem bele magam.
Szorítok Neked is! ;)
Köszi egyébként a hasznos tanácsokat és a folyamatos biztatást! :)
Elvileg 21. Én korábbra tenném, de lehet megint elhúzódik.
Remélem, nem esik már vissza!
Ha baba nem is lesz, legalább az kiderülne, hogy valóban volt ovum.
Igen, látom. Amiket én csináltam azóta mind full pozitív, úgyhogy én nem is fotózom így egyben. A megfelelő időben leolvasott érték mind negatív volt. Szerintem. Én egyébként úgy gondolom, hogy még hamarabb volt pé-m, kb 4-én, mert akkor esett le a hőm 36,4-re. Ha akkor volt, talán 29 napra fog megjönni. Ha 7-én, akkor később. Ha meg leesik a hő most már, az baj.
Amúgy nekünk már van egy 4éves nagy fiúnk, szeretnénk a kis tesót. Ez csak a 2. "éles" hónap, csak kíváncsi voltam erre a hőmérőzős módszerre, hogy biztosra menjünk esetleg később, ha most nem jön össze.
De ez a stagnálás eléggé beparáztatott...
Ti mióta próbálkoztok? 1. baba?
Itt a görbém (idegesít, hogy csak most kezdtem el mérni). Én ebből gondolnám, hogy inkább 4-én volt pé-m:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!