Értelmeznétek ezeket a teszteket?
32 naposak a ciklusai, bár a múltkor valami miatt 35-re nyúlt. Vettem ovu tesztet, tegnap volt a 16. napom, azt írták benne, hogy akkor kezdjem a tesztelést. A ciklus.hu
szerint holnap lenne pé-m. Ezek a tesztek szerintem tök egyformák. Nem kellene erősödnie vagy halványodnia? Biztos, hogy ovu előtt állok és nem után?
A hőmet csak néhány napja kezdtem mérni, de stagnál. Ovus görcseim 2-ától vannak elég gyakran. Tojcsi nyák már 3 napja nincs, előtte volt.
Hogy vagy?
Én számolgatok, agyalok, de szerintem ez már veszett ügy. Ma nem csináltam hcg-t, csak lh-t, h erősödik-e, de nem. Úgyhogy gondolom ez a köv. tüszőt készíti elő, vagy vmi ilyesmit olvastam.
Ráadásul még mindig nem jó a gyomrom, bár már nincs lázam, sem hasmarsom sem.
Amúgy eddig még nem volt vérfolt sosem. Igaz, a fiamnál nem figyeltem a jelekre, mert szinte elsőre összejött. Most meg ez csak a 2. ciklus, ami éles. Szóval reménykedtem a beágyazódásban 14-én...
De hcg tesztet csak akkor csinálok, ha 21-ig nem jön meg.
Veled mi újság? Inkább nem foglalkozol vele?
Ráadásul a hőm is csökken apránként. Ma 36,8.
Ja, s ma fedeztem fel, hogy a rendszer behúzta a vonalakat, de szerintem nem jól. Gondolom az az oka, hogy elején nem mértem. Mert akkor elképzelhető, hogy pl 36,3 volt, szóval alacsonyabb az alaphőm, mint itt.
A nagyon magas kiugrás meg a megbetegedésem miatt van.
Neked mindig pontosan jön meg?
Nekem eddig 32-re jött, de a múltkor borult. Ha tényleg akkor volt pém-, mint a rendszer gondolja, akkor az kb egy hét csúszást jelent pluszban! Abba meg beleőrülök!
Ja, s mostanában nem is voltunk együtt, mert hétfő óta a gyerek beteg, vele alszok, s én is olyan rosszul voltam, mint életemben soha szerintem, úgyhogy összebújás nuku.
Szóval ha nekem késni fog, nem a baba miatt lesz. Az egyre valószínűbb...
De Neked nagyon szorítok!!!
Most csak kíváncsiságból beírok alacsonyabb értékeket a ciklus-naptár elejére, hogy akkor hová tenné az ovut. Aztán meg kitörlöm vissza.
Csak tudod mi a gyanús?Az a pozitív reggeli ovu-teszt...:(
De akkor miért volt vérfolt?Rejtély...
Elvagyok...A gyerek elaludt, házimunka kipipálva, én meg szórakozok.
Na szóval, beírtam kicsit alacsonyabb értékeket előre, s rögtön máshova húzta, úgy, ahogy gondoltuk. Mondjuk szerintem ez lenne az ideális, mert 18. nap ovu, s így 32-re meg is jönne elvileg. És a pecsételés is épp jókor lenne.
Na, nagyon kíváncsi vagyok, végül, ha még sincs baba, akkor mikor jön majd meg...
Ha valóban napokkal nyúlik a ciklus, elkezdem szedni a barátcserjét vagy nem is tudom mit.
Elvagyok...A gyerek elaludt, házimunka kipipálva, én meg szórakozok.
Na szóval, beírtam kicsit alacsonyabb értékeket előre, s rögtön máshova húzta, úgy, ahogy gondoltuk. Mondjuk szerintem ez lenne az ideális, mert 18. nap ovu, s így 32-re meg is jönne elvileg. És a pecsételés is épp jókor lenne.
Na, nagyon kíváncsi vagyok, végül, ha még sincs baba, akkor mikor jön majd meg...
Ha valóban napokkal nyúlik a ciklus, elkezdem szedni a barátcserjét vagy nem is tudom mit.
Ránéznél ismét a görbére. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!